AcasăRecomandariTamas - niciodata la Steaua! Sa joace la FCSB!

Tamas – niciodata la Steaua! Sa joace la FCSB!

Cel mai controversat transfer al ultimilor ani din fotbalul romanesc primeste o piedica tocmai de unde nu-si doreau oficialii Stelei: fanii campioanei nici nu vor sa auda de venirea dinamovistului Gabriel Tamas in Ghencea!

Plecarea lui Lukasz Szukala la Al Ittihad nu lasa Steaua descoperita in defensiva, conducerea clubului ajungand la un acord cu internationalul Gabi Tamas, liber de contract dupa despartirea de Watford. Din cate se pare, „ros-albastrii” i-au oferit un angajament pe doi ani, cu un venit total ce se poate apropia de un milion de euro, in functie de performante. Planurile stelistilor prevedeau ca fotbalistul sa ajunga pana sambata in cantonamentul echipei de la Oliva Nova, insa calculele le pot fi date peste cap de …suporteri! Galeria nici nu vrea sa auda de transferul unui jucator care nu numai o data si-a declarat simpatia pentru rivala Dinamo.

Suporterii nu vor sa-l vada pe Tamas la Steaua

Unul dintre liderii Peluzei Sud, Alexandru Tofan, a vorbit pentru fanatik.ro despre acest subiect: „Tamas nu a venit la Steaua, sa fie clar, ci la FCSB! Este un mercenar. A venit la FCSB ca sa fie reactivat si mai apoi sa plece in alta parte. Poate il ia Piturca la arabi, cine stie?! Pe noi, fanii, nu ne intereseaza FCSB, poate sa vina si Cornel Dinu la FCSB”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger