AcasăSPORTTamas, la un pas sa fie muscat de „caini”

Tamas, la un pas sa fie muscat de „caini”

Tamas a fost declarat persona nongrata de galeria lui Dinamo

Proaspat reintorsm la Steaua dupa o experienta esuata in Anglia la Cardiff City, Gabri Tamas (32 de ani) a fost cate pe ce sa se incaiere, duminica la pranz, cu cativa suporteri dinamovisti.

Tamas a fost declarat persona nongrata de galeria lui Dinamo

Tamas a mers la meciul de rugby Dinamo – Steaua si a ales sa urmareasca partida din mijlocul suporterilor echipei din Stefan cel Mare. Neinspirata decizie, caci fanii dinamovisti prezenti pe stadion l-au injurat non stop. Mai mult, conform Digi Sport, Tamas a fost foarte aproape de o altercatie cu trei suporteri care au venit sa ii ceara socoteala. La pauza, fotbalistul Stelei a ales sa plece de pe stadion pentru a evita escaladarea conflictului.
Vedeta campioanei a refuzat sa vorbeasca despre acest incident, oferind declaratii legate doar de „amicalul” Romania – Spania: „Va fi greu, jucam contra unei forte a fotbalului mondial. Cum au spus si domnul Burleanu si domnul Iordanescu, e important sa ne gandim la meciurile de la Euro. In rest, conteaza sa castigam si meciurile amicale. Eu, deocamdata, ma gandesc sa castig titlul cu Steaua, o sa vad apoi daca voi fi convocat pentru turneul final. Nu este usor sa iesim campioni, pentru ca Astra nu se prea incurca. Sa dea Dumnezeu sa o faca!”.
Dupa cateva ceasuri, Gabi Tamas a revenit cu un atac „pe la spate” la adresa ultrasilor dinamovisti: „Daca au ceva cu mine, sa-mi zica mie direct si in fata, nu sa vorbeasca despre familia mea. Niste nesimtiti, nici nu vreau sa-i mai vad! Mie nu mi-e frica de ei, nu mi-a fost niciodata. Eu sunt vinovat ca am semnat cu cine am semnat si e viata mea si fac ce vreau cu ea, nu este viata famieliei mele! (…) Sa se duca sa bea cat vor, ca ei sunt niste betivi!”.

Dupa doua perioade in tricoul lui Dinamo (2002-2003 si 2005-2008), Tamas a ales Steaua in 2014, dar prima experienta s-a dovedit un esec total, fiind dat afara de Mirel Radoi. S-a intors la echipa in momentul in care banca tehnica a fost preluata de Laurentiu Reghecmapf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger