AcasăRecomandariTamas i-a dat perversa lui Pancu dupa ce anterior i-a pupat picioarele!

Tamas i-a dat perversa lui Pancu dupa ce anterior i-a pupat picioarele!

Weekend exploziv cu Gabriel Tamas si Daniel Pancu in prim-plan. Cei doi deja fosti internationali s-au luat la bataie in restaurantul hotelului „Irisa”, dupa o seara de pomina.

Gabriel Tamas a pierdut contactul cu "nationala" dupa ultimele scandaluri provocate
Daniel Pancu este cel mai experimentat fotbalist din lotul Rapidului

Insotit de cel mai bun prieten al sau, Dragos Stanescu, patron al unei firme de taxi, Daniel Pancu a mers la „Irisa”, pe Bulevardul Banu Manta, din Capitala, ca sa-i tina companie fostului coechipier de la echipa nationala. Gabriel Tamas se afla in restaurant insotit de impresarul sau, Florin Manea. Martori oculari sustin ca Tamas, euforic peste masura, ii pupa picioarele veteranului rapidist, strigand sa auda toti clientii localului „Pancone, tu esti idolul meu!”. Situatia a scapat de sub control in momentul in care lui Tamas i-a casunat pe o usa, pe care a distrus-o, la fel cum a facut in luna mai, la ultimul mare scandal provocat in Bucuresti. Certat de „idolul” sau, jucatorul pe care West Bromwich Albion l-a dat afara in aceasta vara si-a iesit din minti si i-a dat perversa lui Pancu, lovindu-l cu cotul in gura. De aici a inceput bataia, ospatarii si ceilalti clienti din local reusind cu greu sa-i desparta pe sportivi. Speriat ca Daniel Pancu va incerca sa se razbune, se pare ca Tamas si-ar fi chemat un bodyguard sa-l pazeasca toata noaptea, pe care ulterior si-a petrecut-o in compania lui Adrian Mutu la „Hanul Drumetului”.

In alta ordine de idei, aseara, Gabriel Tamas era asteptat la Cluj sa semneze contractul cu CFR, formatie la care si-a dat acordul sa evolueze pana in vara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger