AcasăSPORTTamas a semnat pe doi ani cu Steaua. Rateaza jumatate din retur?

Tamas a semnat pe doi ani cu Steaua. Rateaza jumatate din retur?

Tamas priveste increzator spre viitorul sau ca jucator al Stelei

Internationalul Gabriel Tamas a semnat un contract pe doi ani cu Steaua, trecerea fostului dinamovist la gruparea din Ghencea fiind cea mai mare lovitura pe piata transferurilor din Romania in ultimii ani.

Tamas priveste increzator spre viitorul sau ca jucator al Stelei

Ceea ce la inceput parea doar un joc ori cel mult moft din partea lui Tamas s-a spulberat joi in mai putin de jumatate de zi. Fundasul in varsta de 31 de ani a efectuat la prima ora a diminetii vizita medicala la INMS, iar imediat dupa pranz si-a trimis impresarul la sediul FC Steaua, ca sa puna la punct ultimele detalii ale contractului. In jurul orelor 14, fostul aparator al formatiei engleze Watford a intrat si el in biroul presedintelui Valeriu Argaseala pentru a semna actele. „Am primit oferta si de la Dinamo, dar in acest moment Steaua este singura trupa din Romania care vrea cu adevarat sa faca performanta. In plus, m-am gandit si la echipa nationala cand am acceptat oferta lor”, a fost prima declaratie data de Gabi Tamas in calitate de jucator al campioanei. La randul lui, Valeriu Argaseala s-a ferit sa detalieze, afirmand doar ca „Tamas a semnat pe doi ani si va avea un contract de Liga Campionilor”.
Vineri, internationalul roman este asteptat in cantonamentul din Spania, la Oliva Nova. Sunt sanse minime ca Tamas sa intre chiar in amicalul de sambata, cu Borussia Dortmund, finalista Ligii Campionilor din 2013, cel mai tare meci de pregatire al unei echipe romanesti in aceasta iarna. Antrenorul Costel Galca nu vrea sa riste, mai ales ca Tamas vine dupa o accidentare (ruptura de ligamente incrucisate) care l-a tinut departe de teren pentru mai multe luni. In luna septembrie, impresarul sau, Florin Manea, afirma ca va reveni pe teren dupa o pauza de 6-9 luni, ceea ce inseamna ca Gabi Tamas poate rata aproape jumatate din returul campionatului!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger