AcasăSPORTTalnar si Dinu, demisi in direct la tv. Negoita a ales deja...

Talnar si Dinu, demisi in direct la tv. Negoita a ales deja noul antrenor al lui Dinamo!

Dinamo a incheiat sezonul cu o victorie, 1-0 la Galati, cu Otelul, dar si cu un mega-scandal, antrenorul Cornel Talnar si administratorul-delegat Cornel Dinu fiind demisi in direct la televizor.

Imediat dupa victoria obtinuta la Galati, Ionut Negoita, actionarul majoritar de la Dinamo, a decis sa-i inlature pe cei doi de la echipa.

Motivul este unul extrem de interesant, Negoita sustinand ca cei doi oficiali i-au intaratat pe fotbalisti impotriva actionarului.

Refuzat de Dario Bonetti, care a anuntat ca spera sa prinda un post la o echipa din Serie B, Negoita si-a indreptat atentia catre Petre Grigoras, tocmai antrenorul formatiei Otelul Galati.

Conform prosport.ro, Grigoras este nemultumit de statutul sau la Galati, unde Marius Stan si afaceristul Adamescu se bat pentru controlul asupra echipei, si ar accepta sa vina la Dinamo, chiar daca reteta financiara nu este tocmai una grozava.

Negoita ii ofera 60.000 de euro pe sezon lui Grigoras, insa tehnicianul a pus o conditie radicala pentru a prelua echipa – vrea libertate totala asupra stabilirii staff-ului sau si la nivel de transferuri.

author avatar
Cristi Ionita
765 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger