AcasăSPORTSzukala merge si el la Al Ittihad

Szukala merge si el la Al Ittihad

Szukala are peste 100 de meciuri jucate pentru Steaua

Venit la cumparaturi in Liga 1, fostul selectioner Victor Piturca se intoarce in Arabia Saudita cu doua transferuri realizate: Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala.

Szukala are peste 100 de meciuri jucate pentru Steaua

Campioana Romaniei se destrama o data cu eliminarea din cupele europene. Cum in Liga 1 nu are nicio rivala pe masura, Steaua isi lasa fotbalistii importanti din lot sa se transfere in strainatate. Primii pasi au fost facuti de Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala, ultimul negociind, ieri, acasa la Victor Piturca trecerea sa in prima liga din Arabia Saudita. Ademenit cu un salariu de 1,2 milioane de euro si un contract pe doua sezoane, polonezul a zis „Da” fara sa steaua prea mult pe ganduri. In locul sau, Steaua va incerca sa-l cumpere pe Bogdan Mitrea (27 de ani), capitanul Viitorului Constanta.
„Probabil ca nu va mai fi convocat la echipa nationala, dar la banii acestia a meritat sa faca pasul spre Al Ittihad”, a comentat presa poloneza plecarea lui Szukala de la Steaua. Chiar daca atat el, cat si Lucian Sanmartean au semnat contracte valabile abia de la 1 iunie, antrenorul Victor Piturca va incerca sa-l convinga pe Gigi Becali sa le dea drumul celor doi jucatori inca din luna ianuarie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger