AcasăSPORTSusici: "Romanii sunt intr-o criza adanca"

Susici: „Romanii sunt intr-o criza adanca”

Selecţionerul Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat, luni, că pentru echipa sa ar fi ideal să câştige meciul cu reprezentativa României, dar a precizat că este bun şi un rezultat de egalitate. „Românii sunt într-o criză adâncă, dar pentru noi poate fi o sabie cu dublu tăiş, nu trebuie în niciun caz să fim relaxaţi” a apreciat selectionerul Bosniei.

„Echipa României va fi foarte motivată şi periculoasă. La Bucureşti, în niciun caz nu trebuie să fim, şi sigur nu vom fi, lipsiţi de forţă cum a fost Manchester United în faţa Barcelonei, în finala Ligii Campionilor. Ideal ar fi să câştigăm la Bucureşti, dar e bun şi un punct, cu condiţia să batem apoi Albania.

Vom vedea dacă e mai inteligent să atacăm din start, ca la Zenica, sau să aşteptăm greşelile adversarului. Pentru un rezultat bun cu România va trebui să marcăm cel puţin un gol. Românii au o ultimă şansă de a reintra în joc şi vor da totul să învingă. Nouă ne-ar fi bună şi o remiză, dar ar fi mai uşor de obţinut dacă am înscrie. Sigur, ne-am dori victoria, ar fi scenariul ideal”, a mai spus Susici, potrivit cotidianului Dnevni List, citat de Mediafax.

Tehnicianul bosniac a afirmat că echipa sa va trebui să fie concentrată până în minutul 90. „E un lucru bun că nu-l vom mai avea adversar pe Chivu, care era liderul echipei. Oricum, nu trebuie să ne uităm la problemele lor, ci la evoluţia noastră”, a comentat el.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

 

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger