AcasăSPORTSurpriza de proportii in K1! "Bad Boy" Badr Hari, facut knock-out de...

Surpriza de proportii in K1! „Bad Boy” Badr Hari, facut knock-out de Zabit Samedov (VIDEO)

Poate cea mai mare surpriza din 2013 in K1 a fost reusita de azerul Zabit Samedov, cel care l-a invins sambata, la Moscova, pe marocanul Badr Hari, prin knock-out in repriza a doua.

Cei doi sportivi s-au reintalnit dupa ceva mai mult de doua luni, in martie, in turneul final K1, Hari invingandu-l, in primul tur, pe Samedov, la decizie.

Ca si in meciul de la Zagreb, Hari si Samedov au oferit un spectacol total in confruntarea de la Moscova, cei doi luptatori carandu-si lovituri cu nemiluita.

Mai atent pe ofensiv, Samedov a facut diferenta in repriza a doua cu croseele de stanga, reusind sa-l trimita astfel de doua ori la podea pe Hari. Dupa al doilea knock-out arbitrul de centru a pus capat luptei, marocanul clatinandu-se evident.

Meciul dintre Zabit Samedov si Badr Hari a fost main-event-ul unei gale in care Dzhabar Askerov a castigat o piramida de patru disputata dupa reguli de K1 Max, iar Aleksander Emelianenko, Alexei Nazarov si Eduard Vartanian au castigat super-fight-uri disputate dupa reguli de MMA (arte martiale mixte).

Zabit Samedov are legaturi stranse cu sporturile de contact din Romania. Azerul s-a batut recent intr-o gala Superkombat pusa la cale de Eduard Irimia la Viena, iar in decembrie anul trecut ar fi trebuit sa se bata la turneul final Superkombat, de la Bucuresti, cu Andrei Stoica, dar a refuzat sa dea ochii cu luptatorul roman.

[youtube]mbN8b6WHoxM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.831 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger