AcasăSPORTSuporteri sub control judiciar, dupa meciul de pe Arena Nationala

Suporteri sub control judiciar, dupa meciul de pe Arena Nationala

Ca a fost meci nu doar pe teren, ci si in fata stadionului, inainte de fluierul de start al infruntarii Romania-Polonia – nu degeaba au fost in alerta fortele de ordine bucurestene, iar apoi si in tribunele Arenei Nationale, de ambele tabere ale fanilor, cu siguranta ati aflat.

Ce e nou in aceasta poveste este faptul ca, de sambata incepand, o parte dintre suporterii scandalagii ajunsi deunazi la politie si care au petrecut noaptea sub supravegherea oamenilor legii sunt cercetati in continuare, dar sub control judiciar. Mai exact, sapte la numar, conform Digi 24. Este vorba despre doi polonezi si cinci romani din randul celor care, teoretic, aveau in gand sa urmareasca confruntarea de pe teren, si care fusesera retinuti initial, dupa incidentele aparute in decursul zilei trecute, cea a meciului desfasurat pe Arena Nationala, sunt cercetati sub control judiciar.

Va amintim ca Romania a pierdut, cu 0-3, meciul din cadrul preliminariilor Mondialelor din Rusia, din 2018, dar si ca pe timpul meciului au fost mai multe incidente, cu petarde si torte aprinse in tribune. Una dintre aceste petarde a ajuns pe teren, explodand in apropierea unui jucator din formatia poloneze.

sursa foto: stiri.tvr.ro

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger