AcasăSPORTSuperstarul Beckham - aproape de un acord cu Anji Makhachkala

Superstarul Beckham – aproape de un acord cu Anji Makhachkala

Beckham se gandeste sa ia in serios oferta venita din Daghestan

Liber de contract dupa despartirea de L.A.Galaxy, mijlocasul englez a anuntat ca mai vrea o ultima provocare. Aceasta s-ar putea numi Anji Makhachkala, mai ales ca oferta venita din Rusia este avantajoasa.

Beckham se gandeste sa ia in serios oferta venita din Daghestan

Obisnuit sa dea cate o lovitura de imagine in fiecare an, Suleyman Kerimov, proprietarul lui Anji Makhachkala, a anuntat deja ca visul sau pentru 2013 poarta un singur nume: David Beckham. Oligarhul e gata sa-i satisfaca toate pretentiile fotbalistului englez.

Dupa modelul lansat odata cu sosirea camerunezului Samuel Eto’o, in 2011, Kerimov este gata sa-i puna la dispozitie si lui Beckham un avion privat, iar mijlocasul va avea posibilitatea de a-si realiza programul dupa bunul plac, fiind obligat sa se prezinte numai la meciuri. Nici partea economica nu e de ignorat. Contractul ar urma sa fie semnat pe doi ani, iar Beckham sa aiba un salariu de baza de 6,5 milioane de dolari pe sezon, la aceasta suma urmand sa se adauge bonusuri. Singurul impediment in parafarea acordului este familia fotbalistului, Victoria si copiii cuplului nefiind incantati de mutarea, chiar si temporara, in Rusia.

author avatar
Cristi Ionita
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger