AcasăRecomandariSupermeciul de 1 miliard de dolari, parafat!

Supermeciul de 1 miliard de dolari, parafat!

Anuntata inca din luna mai 2016, super-confruntarea de box dintre Floyd Mayweather (39 de ani) si Conor McGregor (28 de ani) este ca si perfectata.

Potrivit tablodului britanic The Sun, dupa luni de negocieri intense, reprezentantii campionului irlandez din UFC au ajuns in cele din urma la un acord cu omologii lui Mayweather, iar blockbuster-ul gazduit de MGM Grand Garden Arena din Las Vegas va avea loc. Discutam despre cea mai mare afacere din lumea boxului all time, confruntarea  mileniului Mayweather – McGregor urmand sa stranga aproximativ 1 miliard de dolari. Desi acordul nu a fost semnat oficial, e limpede ca McGregor – supranumit „Distrugatorul de oase” din UFC – va avea sansa vietii sa lupte in ring cu mega-campionul american Floyd Mayweather, pugilistul care nu a cunoscut niciodata infrangerea in cele 49 de meciuri disputate.

„Distrugatorul de oase” a plecat in SUA sa semneze contractul

The Sun – ziarul care a publicat in premiera, anul trecut, stirea referitoare la un posibil meci intre cei doi –  scrie ca „The One Notorious” si-a anulat un eveniment programat pe 17 februarie, la Dublin, si a plecat in Statele Unite, acolo unde va filma un clip social, intr-un program impus de Comisia din Nevada, ca pedeapsa pentru gestul de a-l stropi cu apa pe Nate Diaz, inaintea meciului revansa din vara lui 2016. . Totodata, el va folosi acest prilej pentru a finaliza, spun sursele, contractul privind meciul cu Mayweather.

Bursa cumulata de 250 de milioane

Campionul Mayweather ar putea incasa o bursa de 150 de milioane de dolari, in vreme ce campionului de arte martiale mixte ii vor reveni 100 de milioane de dolari. Apropiatii luptatorului irlandez  – primul luptator din istoria UFC care a detinut doua centuri de campion la doua categorii diferite in acelasi timp – spun ca anuntul oficial va fi facut in urmatoarele doua saptamani, dar meciul propriu-zis nu va avea loc mai devreme de 2018.

Seful UFC se opune

Seful UFC, Dana White, insista ca un asemenea duel nu este simplu de parafat. „Daca ma intrebati pe mine, va spun ca un asemenea meci nu se va intampla. Nici macar nu e posibil, pentru ca McGregor este in continuare sub contract cu noi. Iar Conor, daca vrea sa bata cu Mayweather, atunci va trebui sa astepte. Mai are 4 meciuri in UFC. Sa le duca la bun sfarsit, apoi sa faca ce vrea!”.

author avatar
Mihai Koblenko
715 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger