AcasăSPORTSuperkombat organizeaza selectii in 10 tari de pe 4 continente

Superkombat organizeaza selectii in 10 tari de pe 4 continente

Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a anuntat, astazi, ca organizeaza, alaturi de cei de la K1 Global Holdings Ltd, o serie de selectii in intreaga lume.

Cele doua companii au semnat un acord de colaborare, iar acesta se manifesta inclusiv prin coorganizarea turneului final K1 de la Zagreb, din 15 martie.

Obiectivul celor doua companii este de a descoperi noi luptatori care pot face senzatie in circuite de o asemenea anvergura precum K1 sau Superkombat.

In acest sens, se demareaza un proiect de selectii ce va cuprinde, in prima faza, 10 tari de pe patru continent. Primele selectii au loc weekendul acesta, la Atena, urmand ca apoi sa se ajunga in Germania (Dortmund, 9-10 februarie), Marea Britanie (Londra, 15-16 februarie), Croatia (Opatija, 23 februarie), SUA (Columbus, 28 februarie), Cipru (Nicosia, 1 martie), Egipt (Cairo, 8 martie), Bulgaria (Sofia, 15 martie), Romania (Bucuresti, 18 martie) si Brazilia (Sao Paulo, 23 martie).

Altfel, Eduard Irimia, presedintele Superkombat, si Mike Kim, proprietarul circuitului K1, au anuntat astazi ca finala turneului K1 va avea loc pe 15 martie la Zagreb, Croatia.

author avatar
Cristi Ionita
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger