AcasăSPORTSuperfight Ghita - Aerts in 2013

Superfight Ghita – Aerts in 2013

Ghita si Aerts sunt buni prieteni

Prezent weekendul trecut la Bruxelles, pentru a asista la o noua gala din circuitul Glory Series, Daniel Ghita s-a intalnit cu super-campionul olandez Peter Aerts, cu care a pus la cale un meci de senzatie ce ar urma sa aiba loc anul viitor.

Ghita si Aerts sunt buni prieteni

Ghita (31 de ani) este considerat drept urmasul de drept al lui Aerts (42 de ani) in circuitul de K1, ambii avand un stil asemanator de a lupta, bazat pe loviturile de picior extrem de puternice.

Olandezul pare sa arate locul in care il va lovi pe Ghita

De altfel, luptatorul roman a si precizat in dese randuri ca multiplul campion mondial olandez este idolul sau, iar anul viitor va avea ocazia sa-l intalneasca intr-un super-fight de zile mari.

Desi anuntase ca se retrage din activitate la sfarsitul turneului final K1 din 2010, Aerts a lasat de inteles ca este dispus sa mai urce din cand in cand in ring pentru promovarea acestui sport, olandezul disputand, de altfel, cateva super-fight-uri in ultima perioada cu adversari precum japonezul Hinokuni Kamikaze sau surinamezul Tyrone Spong. Prezenti umar langa umar la gala Glory Series de la Bruxelles, Ghita si Aerts au negociat pentru super-fight care sa atraga fanii si s-a discutat chiar posibilitatea ca meciul sa aiba loc la Bucuresti insa, cel mai probabil, duelul va avea loc o noua gala Glory Series ce va avea loc la Amsterdam anul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger