AcasăSPORTSuperDinamo 2012: Mutu si Tamas - cadouri promise de Borcea!

SuperDinamo 2012: Mutu si Tamas – cadouri promise de Borcea!

De la Miami, acolo unde asteapta nasterea primului copil din casnicia cu Alina Vidican, afaceristul Cristi Borcea este cu gandul tot la „cainii” din Stefan cel Mare.

Colegi la echipa nationala, Tamas si Mutu se pot reintalni, din vara, la Dinamo

„Vrem sa ne facem echipa de Liga Campionilor”, repeta obsesiv Borcea, aflat de ani buni in cautarea drumului spre grupele celei mai importante competitii intercluburi. Chiar daca s-a stabilit in Florida, si mai vine doar cateva saptamani pe an in tara, actionarul liderului urmareste cu atentie finalul de sezon din Romania si le promite suporterilor un „Dream Team” in eventualitatea in care Dario Bonetti aduce titlul in „Groapa”: „Sa ia Dinamo campionatul si o sa vedeti de ce sunt in stare!”.

Prima tinta este Adrian Mutu, internationalul roman de la Cesena. Problema o reprezinta salariul anual de 1,8 milioane de euro pe care atacantul in varsta de 33 de ani il primeste la gruparea din regiunea Emilia-Romagna. „V-a spus-o si Mutu, o repet si eu: in proportie de 70%, Adrian vine la Dinamo, dar numai daca luam titlul!”, este convins Cristi Borcea. Campania impresionanta nu se va opri aici. Pe lista de achizitii a dinamovistilor se regaseste si Gabriel Tamas (28 de ani), fotbalist trecut pe linie moarta de Roy Hodgson, managerul clubului West Bromwich Albion. „Romanul va fi vandut la vara, este deja o certitudine ca asta se va intampla”, a scris presa engleza in urma cu o saptamana. Adrian Mutu a evoluat pentru Dinamo intre 1998 si 2000, interval in care a bifat 36 de partide si 26 de goluri marcate in tricoul „alb-rosu”. Cat il priveste pe Gabriel Tamas, acesta s-ar afla la al patrulea transfer in Stefam cel Mare (80 de meciuri si 7 goluri). Altfel, Cristi Borcea vrea remiza la partida Rapid – Steaua, programata duminica seara, in etapa a 28-a: „Chiar sa bata Steaua, daca nu se termina egal. Insa, daca Rapid castiga si noi ne impunem la Brasov, atunci va fi o lupta intre Dinamo si Rapid, ca in finala Cupei. Iar Rapid are un program usor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger