AcasăSPORTSuperbomba anuntata de presa italiana: Bogdan Stancu ar putea ajunge la Inter!

Superbomba anuntata de presa italiana: Bogdan Stancu ar putea ajunge la Inter!

Bogdan Stancu, alaturi de Nedim Turkmen, baskanul lui Orduspor

Atacantul roman al echipei turce Orduspor ar putea evolua din iarna la gruparea italiana Inter Milano, antrenorul Andrea Stramaccioni interesandu-se de serviciile fotbalistului de 25 de ani.

Bogdan Stancu, alaturi de Nedim Turkmen, baskanul lui Orduspor

Nemultumit de locul ocupat de Inter in Serie A, 4 dupa consumarea a sapte etape, Andrea Stramaccioni cauta solutii „low-cost” pentru intarirea echipei, iar una dintre variantele luate in calcul este Bogdan Stancu. Tehnicianul italian a ramas impresionat de startul bun de sezon avut de fotbalist in SuperLig, la Orduspor, Stancu marcand patru goluri in sapte confruntari.

Bogdan a primit referinte bune din partea compatriotului Cristian Chivu, jucator care activeaza la Milano din 2007. Nici pretul cerut de turci nu este unul foarte mare, 5 milioane de euro, cei de la Orduspor sperand sa scoata de doua ori mai mult decat au dat in vara pentru a-l achizitiona pe Stancu de la Galatasaray. Transferul la Inter i-ar aduce internationalului roman si o evidenta marire de salariu, „Motanul” solicitand circa 1,5 milioane de euro pe an, in conditiile in care la Orduspor are un venit stagional de 1,2 milioane de euro. Golgeterul lui Inter din actualul sezon este Antonio Cassano, autor a patru goluri, dar cel poreclit candva „copilul teribil al fotbalului italian” are 30 de ani, la fel ca argentinianul Rodrigo Palacio, in timp ce Diego Milito, celalalt argentinian din lotul lui Stramaccioni, are deja 33 de ani.

author avatar
Cristi Ionita
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger