AcasăSPORTSuper-MM, managerul de plus

Super-MM, managerul de plus

Mihai Stoica nu se mai poate controla cand vine vorba de dusmani

Intr-o conferinta de presa absolut uluitoare, managerul clubului Steaua a maturat pe jos cu fostele glorii din Ghencea. De furia lui Mihai Stoica nu au scapat nici Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, Cristian Tudor Popescu ori Tudor Octavian!

Mihai Stoica nu se mai poate controla cand vine vorba de dusmani

Nimeni si nimic nu-l mai poate impiedica pe MM sa-si umfle muschii, de cand seful sau Gigi Becali a ajuns la inchisoare. Ramas „seful sefilor” la club, Mihai Stoica declanseaza atacuri pe banda rulanta, fara sa tina cont de anvergura adversarului. Ieri, mai ceva ca niciodata, managerul campioanei Steaua s-a dat in spectacol intr-o conferinta de presa de neuitat! Rand pe rand, Emerich Ienei, Anghel Iordanescu, Tudorel Stoica, Marcel Raducanu, Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au fost mitraliati de cel care se autointituleaza „cel mai bun”. Primul luat in colimator, presedintele LPF, pe care MM nu s-a ferit sa-l ameninte voalat: „Am observat in ultimele zile ca fotbalul e un sport al misoginilor. Am avut si eu retineri cand femei au ajuns agenti de jucatori sau manageri, dar de aici si pana la a jigni o femeie in halul in care a facut-o Dragomir e prea mult! Jignind-o pe Anamaria Prodan, a jignit familia Stelei, familia antrenorului nostru. E urat ce a facut Dragomir si poate se ajunge la altele, nu se stie! El incepe sa-i dea calde lui Gigi Becali. Am voce groasa si puternica si ii pun in vedere lui Dragomir ca e angajatul nostru. Ia peste opt miliarde lei vechi salariu pe an pentru ca noi am hotarat asta, sa nu uite!”. La rand a urmat seful FRF: „De ce Mircea Sandu ne-a sunat sa ne roage sa jucam sambata cu FC Vaslui, cand ei deja hotarasera asta? Suntem bataia lor de joc, patronii din fotbalul romanesc sa inteleaga ca nu trebuie sa aiba emotii cand stau in anticamera la Sandu si Dragomir, ci ei trebuie sa aiba emotii pentru ca sunt platiti din banii nostri”.

Fosti castigatori ai CCE, Anghel Iordanescu si Emerich Ienei au fost pusi la zid cu o usurinta care frizeaza jena: „De ce Iordanescu, care are linguseala si spune ca ce mare e patronul nostru, dar a vrut sa-i ia echipa in cardasie cu generalii, ataca mereu Steaua?  El incearca sa-l linguseasca pe Gigi, dar vrea sa-i ia Steaua. Iordanescu si Ienei pot spune orice, dar uneori emana rautate si nu e in regula. Pentru performantele lor au primit functii de generali, dar, ca sa ajungi general, trebuie sa ai performante extraordinare. Nici o legatura cu Armata! Iordanescu a devenit parlamentar, dar sa se hotarasca, e antrenor, analist, politician, tata sau cel care ne ataca mereu?! Mircea Lucescu a ajuns pe propriile forte sa domine campionatul din Turcia, din Ucraina pentru ca este foarte bun, altii au profitat de niste conjucturi si au avut rezultate, apoi doar si-au dat cu parerea. Oamenii astia, daca ii intrebi de o echipa de cupele europene, nu stiu trei jucatori! Iordanescu ne spune de Pintilie, Ilie Pintilie a fost mare om, dar nu e la Steaua. Tot Iordanescu cere invitatii, dar le da altora, apoi se cearta cu oamenii de la intrare, vrea sa intre fara bilet ca el e Iordanescu”.

In fine, ultimele doua glorii steliste jignite de MM Stoica sunt Marcel Raducanu si Tudorel Stoica, legendarul capitan din anii ’80: „Performanta Stelei din anii ’80 e mare, dar nu se poate face comparatie cu ce e acum. Barcelona avea atunci doi jucatori straini, iar noi jucam acum cu echipe care au bugete de 400 de milioane de euro. Stiti unde au jucat Villas Boas si Mourinho? Nicaieri! Arrigo Sacchi n-a jucat fotbal, dar a spus ca nu trebuie sa fii fost cal de curse ca sa fii un jokeu de elita! Asa ca, domnule, Tudorel Stoica, mai lasati-ne! Mircea Lucescu are o vorba mare, anume ca «valoarea unui antrenor este data de ultimul rezultat». Eu spun ca valoarea unui om este data de valoarea rezultatelor pe care le face si pe mine ma ataca Tudorel Stoica. Cine este el, ce performante a avut de cand a terminat cu fotbalul? Eu am terminat cu 10 facultatea, am facut performante peste tot pe unde am fost, am curaj sa dau test cu oricine despre fotbalul romanesc, international, vorbim si despre campionatul din Zimbabwe, daca vreti. Stiu fotbal, sunt foarte, foarte bun in ceea ce fac, nimeni nu ma poate prinde in ofsaid niciodata si nimeni, niciodata, nu va reusi sa castige un duel verbal cu mine pentru ca sunt mult mai bun. De aceea sunt managerul Stelei, pentru ca aici vin cei mai buni oameni! La fel, Marcel Raducanu a vorbit urat de noi, dar eu nici macar nu-l cunosc. Cum as putea sa respect un om care ma injura? Ar insemna sa fiu ipocrit si nu sunt. Ma cearta unii care, cand ma intilnesc cu ei, sunt mierosi. Fiti barbati, terminati cu chestiile astea, imi repugna atat de mult falsitatea, ipocrizia!”.

„CTP e hater”

De furia managerului n-au scapat nici cunoscutii oameni de presa Cristian Tudor Popescu si Tudor Octavian: „Pot fi rautacios si nu mai vreau sa fiu luat de prost, vreau respect. Ma cearta Tudor Octavian, care a schimbat ziar dupa ziar. Iar CTP-ul e hater, el cearta pe toata lumea. Gigi m-a rugat sa le transmit asa celor care au criticat intr-un mod abject rezultatul obtinut de Steaua la Schalke, si sint cuvintele lui, a zis ca se bucura cand unii se bucura de acest rezultat, pentru ca a iesit rugina din ei la suprafata”.

L-a amenintat pe Bourceanu

Capitanul Stelei nu se afla in cele mai bune relatii cu managerul general, lucru stiut in Ghencea si aratat lumii, inca o data, chiar de Mihai Stoica, in conferinta de presa de ieri. Daca, initial, a vorbit despre „super-oferta” facuta lui Alex Bourceanu, afirmand ca asteapta acum raspunsul jucatorului, MM a sfarsit prin a-l ameninta pe capitan: „Gigi Becali i-a propus alt contract lui Bourceanu, pe o suma mult mai mare, iar Alex a cerut termen de gandire. Mingea e la capitanul echipei, el hotaraste ce va face. Steaua nu e un club pe care sa-l refuzi, Steaua nu e un club care sa-ti propuna prelungiri si sa stai sa te gindesti. Lui Gigi ii spui da sau nu! Daca ii spui ca te mai gindesti, e o problema. Ar putea fi o problema pentru oricine face asta!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger