AcasăSPORTSuper campionul Dario Franchitti, in spital dupa un accident horror (VIDEO)

Super campionul Dario Franchitti, in spital dupa un accident horror (VIDEO)

Etapa a 18-a din campionatul de Indycar Series s-a lasat cu sange varsat, nu mai putin de 14 persoane ajungand la spital cu numeroase traumatisme.

In ultimul tur al cursei de duminica seara, scotianul Dario Franchitti se batea cu japonezul Takuma Sato, pentru locul al cincilea, moment in care cele doua masini s-au acrosat, iar bolidul lui Franchitti s-a izbit de zid la o viteza de circa 250 de kilometri pe ora.

Scotianul a iesit cel mai sifonat, fiind trimis de urgenta la spital cu multiple fracturi la coaste, glezna si un traumatism cranio-cerebral. Totusi, impactul a fost atat de dur incat bucati din bolidul condus de scotian au sarit in tribuna si au lovit 13 suporteri care au ajuns si ei la spital.

Franchitti (40 de ani) este cvadruplu campion mondial de Indycar Series, a fost insurat timp de mai bine de un deceniu cu actrita Ashley Judd si este var cu pilotul de Formula 1 Paul Di Resta.

Scotianul este doar pe locul 8 in clasamentul actualului sezon, cu o singura etapa ramasa de disputat. Pe 19 octombrie, in Fontana (California), neozeelandezul Scott Dixon si brazilianul Helio Castroneves se vor duela pentru titlul mondial.

[youtube]6CWXgLMNl1M[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger