AcasăSPORTSuntem peste tot acasa si peste Steaua!

Suntem peste tot acasa si peste Steaua!

Herea si Pancu au luptat pentru victoria Rapidului la Mioveni

Sambata, giulestenii s-au impus pe terenul „lanternei rosii”, CS Mioveni, si au acumulat 51 de puncte, cu doua mai multe decat rivala Steaua. Urmeaza derby-ul din Grant, programat duminica seara.

Herea si Pancu au luptat pentru victoria Rapidului la Mioveni

Rapidul n-a comis pasi gresiti in deplasarea de la Mioveni, Herea si Deac consemnand victoria cu numarul 15 in actuala stagiune pentru „alb-visinii”. Cu atat mai importante sunt cele trei puncte, cu cat rapidistii joaca in etapa viitoare impotriva Stelei, pe teren propriu.

Transarea meciului direct poate impune Rapidul drept principala urmaritoare a CFR-ului in cursa pentru titlu, dar i-ar asigura in primul rand prezenta in cupele europene si in sezonul viitor. Chiar daca Razvan Lucescu si Constantin Zotta s-au vaitat la finalul meciului ca Daniel Pancu va fi suspendat pentru derby-ul cu Steaua, pentru cumul de cartonase, realitatea este ca atacantul „feroviarilor” va fi prezent pe teren la derby-ul din etapa a 28-a. Daca „Pancone” a scapat de suspendare, nu in aceeasi situatie vor fi Valentin Cretu si Milos Pavlovic, „ingalbeniti” si ei la Mioveni. Finantatorul Rapidului acuza jocuri de culise chiar si dupa o victorie a echipei sale. Dupa meciul cu Dacia, George Copos a declarat ca „Valiza” si-a facut simtita prezenta si la Mioveni.

„A fost o victorie chinuita, muncita, dar felicit baietii pentru succes. De aceea este Rapid iubita, pentru ca o batem pe CFR cu 5-0 si ne chinuim cu Dacia. Sunt sigur ca cei de la Mioveni au fost motivati financiar, la fel cum s-a intamplat si la jocul cu Vaslui. Atunci m-a sunat domnul Porumboiu si mi-a spus ca imptriva lor au avut o prima consistenta si cred ca si la noi a fost la fel”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger