AcasăSPORTSunt la cluburi rivale, dar se iubesc nebuneste

Sunt la cluburi rivale, dar se iubesc nebuneste

Camelia si Denis isi incearca norocul impreuna de cateva luni (sursa foto Facebook)

Daca ne gandim la cupluri precum Maria Sarapova (tenis) – Grigor Dimitrov (tenis) sau Lindsay Vonn (schi) – Tiger Woods (golf), pare normal si natural ca doi sportivi sa se combine.

Camelia si Denis isi incearca norocul impreuna de cateva luni (sursa foto Facebook)

Iar sportivii romani nu fac exceptie de la regula. Cel mai nou cuplu este cel alcatuit din handbalista Camelia Carabulea (20 de ani) si fotbalistul Denis Lemac (20 de ani). Cei doi apartin de cluburi rivale. Camelia este echipiera formatiei CSM Bucuresti, dar pentru sezonul 2014-2015 a fost imprumutata la Unirea Slobozia, pentru ca i-ar fi fost greu sa prinda echipa la CSM in special din cauza varstei inca fragede. Camelia este considerata o mare speranta a handbalului romanesc, ea facand parte din lotul echipei nationale de sub 20 de ani care a incheiat pe locul 6 Campionatul Mondial din Croatia.

Patricia si Adrian se iubesc de ani buni

In schimb, Denis a fost promovat de Flavius Stoican la echipa de seniori a lui Dinamo si a prins cateva minute in partidele cu Concordia Chiajna, din optimile Cupei Ligii, si cu Otelul Galati, din prima etapa a Ligii I. Interesant este ca idolii din sport ai celor doi au un destin aproape identic. Handbalista Patricia Vizitiu (26 de ani), titular incontestabil la CSM Bucuresti, se iubeste cu rugbistul Adrian Ion (28 de ani) care acum apartine de CSM Bucuresti, dar care la varsta lui Lemac evolua si el pentru Dinamo.

 

author avatar
Cristi Ionita
2.158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger