AcasăSPORTSumudica, verde pentru Steaua

Sumudica, verde pentru Steaua

Cum e turcul, si pistolul, o vorba pe care Marius Sumudica n-o va uita prea curand. Ex-rapidistul a fost pus pe liber de Kayserispor cu numai o etapa inainte de finalul sezonului in SuperLiga.

Un banal comunicat de presa a anuntat despartirea de tehnicianul roman, survenita dupa ce Kayseri a pierdut cel de-al patrulea meci la rand, 1-2 cu Akhisar, si echipa a coborat pe locul 9 in clasament. „Ca urmare a unui schimb de opinii cu domnul Sumudica, am decis sa o luam pe drumuri diferite, despartirea fiind de comun acord. Ii multumim profesorului nostru pentru ceea ce a facut la Kayserispor (…) In prima jumatate a sezonului am atins un nivel ridicat de succes, in conformitate cu dorintele conducerii. De asemenea, am obtinut 30 de puncte cu un fotbal foarte bun. Cu toate acestea, acelasi succes n-a mai fost repetat, in ciuda sprijinului material si moral acordat de conducere. In acest context, Sumudica si-a exprimat disconfortul pentru aceasta situatie si a vrut sa plece acum cateva saptamani, dar conducerea noastra a tinut sa continuam, deoarece ne doream stabilitate. Cu toate acestea, am facut o analiza cu domnul Sumudica, care a cerut cateva intariri, dar a ezitat sa ne garanteze atingerea obiectivelor in sezonul urmator”, se arata in comunicat.

Dorit de mai multe cluburi din Liga 1, Marius Sumudica ar putea ajunge pe banca FCSB, fiind unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali ii apreciaza cel mai mult.

„Nu avea sens sa mai continuam. Asa este mai bine pentru toata lumea. Le multumesc foarte mult suporterilor care ne-au ajutat sa ne aflam pe o pozitie la care nimeni nu spera dupa ce doi ani echipa a fost la retrogradare. Presedintele mi-a spus ca lotul va ramane cam la fel si acest lucru nu anunta ceva bun pentru sezonul urmator. Vom ramane prieteni, dar atat. Am simtit ca nu mai puteam controla echipa, iar asta nu e din vina mea. Cel putin asa consider eu”, a reactionat Marius Sumudica dupa despartirea de Kayserispor.

author avatar
Cristina Elvira
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger