AcasăSPORTSumudica l-a angajat avocat pe fostul presedinte al Comisiei de Recurs

Sumudica l-a angajat avocat pe fostul presedinte al Comisiei de Recurs

Sumudica arata ca i-a mers mintea in chestiunea suspendarii dictata de FRF

Judecat de Comisia de Recurs pentru implicarea sa in pariuri sportive, antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, l-a angajat avocat pe Dorin Silviu Sabau, nimeni altul decat fostul presedinte al comisiei federale!

Sumudica arata ca i-a mers mintea in chestiunea suspendarii dictata de FRF

Suspendat pentru 6 luni si amendat cu 100.000 de lei pentru ca a pariat, antrenorul de la Astra si-a schimbat aparatorul in urma recursului facut joi seara. El a renuntat la Claudiu Popa, juristul clubului din Giurgiu, si l-a angajat pe avocatul Dorin Silviu Sabau. „L-a luat pe domnul Sabau, care a fost la Comisia de Recurs. E un om care cunoaste tot in materie de legi sportive. Mi-a placut de el. Alegerea lui Sabau a facut-o Sumudica, nu clubul Astra”, a declarat Petre Buduru, presedintele giurgiuvenilor.
Dorin Silviu Sabau a fost presedintele Comisiei de Recurs pana in 28 iulie 2015, cand a fost inlocuit cu Claudiu-Constantin Dinu, in urma unei sedinte a Comitetului Executiv. Din cei 5 membri aflati acum in componenta comisiei, doi au ramas din perioada in care comisia era condusa de Sabau: vicepresedintele Elena Stoican si Daniela-Lavinia Mandruta. „Aproape a trecut anul de cand am plecat de la Recurs. Nu stiu cati membri din vechea comisiei mai sunt. Aveti dumneavoastra vreun temei legal care sa ma impiedice sa-l apar pe Sumudica? Daca aveti, o sa renunt si o sa vina altcineva. Care e problema? N-am niciun fel de problema. Nu e niciun fel de incompatibilitate”, a reactionat Sabau. Vineri, Comisia de Recurs trebuia sa judece apelul lui Sumudica, insa la termen nu s-au prezentat decat doi membri din cinci, astfel ca nu s-a intrunit cvorumul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger