AcasăSPORTSub 1000 de fani la „revolutia” lui Jan Pavel!

Sub 1000 de fani la „revolutia” lui Jan Pavel!

Contestatarii lui Gigi Becali s-au imprastiat la aparitia norilor deasupra Capitalei

Nici macar 1000 de suporteri nu s-au prezentat la mitingul organizat in Ghencea de fostul lider al galeriei steliste, Jan Pavel.

Contestatarii lui Gigi Becali s-au imprastiat la aparitia norilor deasupra Capitalei

Sub deviza „Pe 24 octombrie ne luam clubul inapoi”, fanii au venit la stadion cu steaguri, fulare, tobe si un banner cu mesajul „Vor veni vremuri mai bune”. Atmosfera a semanat cu cea de la meciurile Stelei: oameni putini, caterinca multa, seminte de floarea soarelui si cateva cantece razlete. Scandarile preferate au fost „Suntem noi, Steaua suntem noi”, „La puscarie, Becali, la puscarie!”, precum si nelipsitele injurii la adresa rivalelor Dinamo si Rapid.
„Revolutia” promisa de Jan Pavel a avut de toate, chiar si un discurs al liderului suprem, care a propus infiintarea unei societati pe actiuni nominative, la care fiecare suporter poate cumpara cate o actiune in valoare de 10 euro. Fostul sef al galeriei „Armata Ultra” mizeaza, atentie!, pe aportul a 5 milioane de fani din toata tara. Pana sa ajunga la restul de 4.999.000 de stelisti, mesajul a fost primit cu aplauze si urale de mia de rataciti veniti sambata in Ghencea. A fost frenezie totala mai ales cand s-a promis ca banii stransi din vanzarea actiunilor vor fi folositi pentru a se cumpara marca si palmaresul FC Steaua de la Clubul Sportiv al Armatei.
„Mitingul nu a iesit asa cum ne asteptam din cauza manevrelor de tip comunist din ultimele zile. Gigi Becali ne-a amenintat ca Jandarmeria o sa ne bata si o sa ne impuste. Asa a reusit sa sparga aceasta adunare…”, a incheiat colocviul Jan Pavel, dar nu inainte de a promite ca „vom organiza astfel de mitinguri saptamanal de acum inainte!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger