AcasăSPORTStevens l-a criticat pe Marica: "Joaca bine doar cu echipele mici!"

Stevens l-a criticat pe Marica: „Joaca bine doar cu echipele mici!”

Romanul a inscris trei goluri in acest sezon

Ciprian Marica a tinut prima pagina a ziarelor germane cu reusita senzationala din meciul de cupa Schalke – Sandhausen, dar nu l-a impresionat pe antrenorul Huub Stevens.

Romanul a inscris trei goluri in acest sezon

Aruncat in lupta inca din startul confruntarii de marti seara, Marica a pasat perfect la golul de 1-0 reusit de Afellay (’11) si a ridicat scorul la 2-0, in minutul 63, cand a punctat din „foarfeca”, inainte ca Huntelaar sa stabileasca scorul final, Schalke – Sandhausen 3-0.

Stevens asteapta mai multe de la Marica

Laudat de ziaristi si aplaudat la scena deschisa de fani, atacantul roman a intrat, la sfarsitul partidei, in gura antrenorului Huub Stevens. Tehnicianul e nemultumit ca internationalul nostru isi arata valoarea doar in partidele disputate in Cupa Germaniei, impotriva echipelor mici. Celelalte doua goluri inscrise de roman in actualul sezon au fost reusite tot in cupa, in victoria cu 5-0 impotriva lui Saarbrucken. „Stiu ca Ciprian a avut o evolutie remarcabila, dar trebuie sa inteleaga ca avem asteptari mai mari de la el. Vreau sa-l vada ca joaca bine si in Bundesliga sau in cupele europene, nu numai cu echipele din ligi inferioare” a declarat Stevens. Gratie victoriei obtinute cu Sandhausen, Schalke 04 s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Germaniei.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger