AcasăSPORTStelistul MM Stoica, propus in conducerea TVR!

Stelistul MM Stoica, propus in conducerea TVR!

Degringolada din cadrul TVR s-a rasfrans si asupra Departamentului Sport, acolo unde seful Cosmin Cernat se pregateste de a doua retragere de la televiziunea bugetofaga. Interesant este ca, printre numele vehiculate pentru inlocuirea acestuia apare si cel al lui Mihai Stoica, managerul general al Stelei.

Mihai Stoica se pliaza de minune pe meseria de jurnalist

Surse din cadrul TVR anunta ca actualul sef al Departamentului Sport, Cosmin Cernat, a anuntat conducerea postului ca vrea sa demisioneze, motivand lipsa investitiilor legate de transmisiunile sportive. Fostul domn Iagar este cel care a castigat, in urma cu un an si jumatate, concursul pentru ocuparea postului de director al Departamentului Sport din cadrul Directiei Emisiuni Informative si Sport TVR, in paranteza fie spus, examenul durand ceva mai putin decat cititul titulaturii job-ului.

TVR a incheiat anul 2011 cu un deficit de 160, 8 milioane lei

Jurnalistul, revenit la TVR dupa o escapada la Kanal D, a primit misiunea de se ocupa cum trebuie de UEFA Champions League, competitie aflata in portofoliul TVR inca din aprilie 2008. Din pacate, recenta retragere a Televiziunii Publice din batalia pentru achizitionarea drepturilor tv pentru perioada 2012-2015 l-a deziluzionat crunt. Cum TVR-ul pierduse deja Formula 1, dar si o serie de meciuri de la Campionatul European sau Cupa Mondiala de fotbal, Cernat s-a decis sa faca saltul catre o televiziune capabila sa-l satisfaca din punct de vedere profesional, concret DolceSport, institutie media condusa de bunul sau prieten, Vlad Enachescu. In urma anuntului privind iminenta demisie a lui Cosmin Cernat, conducerea TVR a cerut redactorilor Departamentului Sport o serie de propuneri legate de numirea unui nou sef. Cea mai excentrica dintre acestea il vizeaza pe managerului gruparii FC Steaua Bucuresti, Mihai Stoica. Oficialul formatiei din Ghencea a cochetat cu presa scrisa in urma cu 15 ani, cand semna, sub pseudomin, la ziarele din Capitala. In ultimii ani, MM Stoica a devenit, insa, un veritabil om de televiziune, de aproape un an el aflansu-se sub contract cu DigiSport, acolo unde este remunerat cu 5.000 de euro pe luna.

author avatar
Flavius Dobrescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger