AcasăSPORTStelistii se prezinta cu tricouri pro-Gigi Becali la meciuri

Stelistii se prezinta cu tricouri pro-Gigi Becali la meciuri

Arestarea afaceristului Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a facut ca oficialii gruparii din Ghencea sa anunte miscari de protest fara precedent.

Prima masura luata la nivel de jucatori a fost incurajat de managerul Mihai Stoica, astfel ca Rusescu si compania se vor prezenta la urmatoarele meciuri cu tricouri de incurajare pentru patron.

Conform prosport.ro, foarte probabil acestea vor fi precum cel aratat de Alexandru Chipciu imediat dupa operatia suferita la picior.

In plus, Mihai Stoica a anuntat ca a anulat petrecerea-monstru pe care o planuise si prin intermediul careia fotbalistii de la Steaua ar fi trebuit sa celebreze castigarea titlului alaturi de sute de mii de fani.

In ciuda atasamentului aratat fata de Gigi Becali si a numeroaselor mesaje de incurajare primite din partea unor stelisti cu bani ce ar putea sustine gruparea din Ghencea in lipsa latifundiarului, Chiriches si coechipierii sai se gandesc serios daca ar mai trebui sa colaboreze cu Steaua si din sezonul viitor.

Instabilitate din sanul conducerii administrative si lipsa de solutii pentru recuperarea unor restante financiare ar putea atarna decisiv.

author avatar
Cristi Ionita
1.145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger