AcasăRecomandariStelistii se bat pe salarii in vestiar

Stelistii se bat pe salarii in vestiar

Aducerea fotbalistilor Fernando Varela si Pantelis Kapetanos a produs zazanie in Ghencea, jucatorii cu state vechi la echipa fiind nemultumiti de salariile incasate de noii veniti.

Reghecampf are grija ca elevii sai sa fie bine platiti

Fundasul venit de la FC Vaslui se bucura de anumite privilegii in special pentru ca este considerat unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I, pe profilul sau, in timp ce Kapetanos are avantajul ca a venit pe maruntis, astfel ca ambii au “impuscat” din prima salarii exorbitante, cate 20.000 de euro pe luna. Imediat au aparut nemultumirile in vestiarul Stelei, Cristi Tanase si Iasmin Latovlevici fiind printre fotbalistii care au ridicat tonul in fata conducerii. Acestia sunt nemultumiti ca, desi au dus greul in ultimii ani, castiga mai putin decat noii-veniti, dar si decat Federico Piovaccari, un alt jucator proaspat sosit care a depasit bariera celor 200.000 de euro incasati anual.

Reghe a innabusit revolta

Pentru a evita orice neplacere cu mai putin de doua saptamani inainte de startul in grupele UEFA Champions League, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, si-a anuntat vedetele ca vor beneficia de o imbunatatire a situatiei financiare. Tehnicianul campioanei i-a asigurat pe Latovlevici si Cristi Tanase ca vor avea salarii marite, cel mai probabil acestia urmand sa depaseasca si ei bariera celor 200.000 de euro incasati anual. De altfel, antrenorul a linistit atmosfera din vestiar precizand ca “sunt cativa jucatori care vor primi mariri de salarii. Au calificat echipa in Champions League si este normal sa simta ca sunt platiti la nivel inalt”.

author avatar
Cristi Ionita
834 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger