AcasăSPORTStelistii au decis tactica in functie de Aktobe: Poftiti pe la noi!

Stelistii au decis tactica in functie de Aktobe: Poftiti pe la noi!

Trupa din Ghencea joaca in aceasta seara (20.30, PRO TV) meciul decisiv pentru calificarea in play-off-ul UEFA Champions League, iar toata suflarea “ros-albastra” este increzatoare in obtinerea unui rezultat favorabil.

Cristi Tanase (la minge) si Latovlevici sunt fotbalisti pe care Steaua spera sa primeasca in jur de 10 milioane de euro

Steaua si Aktobe au facut 2-2 in tur, in Kazahstan, iar campioana Romaniei este mare favorita inaintea returului. Totusi, oficialii din Ghencea iau in calcul posibilitatea de a rata calificarea in play-off-ul UCL, situatie pentru care si-au imaginat si un scenariu. Cum bugetul initial, de 17 milioane de euro, este cladit pe ideea ca Steaua merge in grupele UCL si obtine bani frumosi din bilete si drepturi de imagine, o eventuala ratare a calificarii va produce un adevarat iures in Ghencea. Campionii vor fi obligati sa-si reduca drastic cheltuielile si sa vanda toti jucatorii pe care pot obtine bani frumosi, respectiv Alexandru Chipciu, Cristian Tanase, Gabriel Iancu sau Iasmin Latovlevici. O dovada certa ca Steaua se teme de returul cu Aktobe este amanarea inregimentarii unor fotbalisti precum Younes Hamza sau Nicandro Breeveld. In plus, sportnews.ro anunta ca, in cazul in care echipa rateaza calificarea in grupele UCL, Steaua va renunta la titulari si se va intari cu jucatori liberi de contract urmariti pe dvd-uri, in inchisoare, de Gigi Becali.

Bonus: 300.000 de euro

In cazul in care trec de Aktobe, fotbalistii si oficialii Stelei vor avea de impartit un bonus consistent de circa 300.000 de euro. Asta pentru ca daca trece de acest tur, campioana Romaniei are asigurata prezenta in grupele Europa League, ceea ce inseamna minim patru meciuri pe teren propriu (unul in play-off si trei in grupe), respectiv bani seriosi obtinuti din bilete si drepturi de imagine.

 

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger