AcasăSPORTStefan Radu are zilele numarate la Lazio. Un club bogat da cu...

Stefan Radu are zilele numarate la Lazio. Un club bogat da cu bani in el!

Sezonul foarte bun facut de Stefan Radu in tricoul lui Lazio Roma l-a transformat pe fundasul roman intr-o tinta pentru cluburile de top din Europa.

Considerat unul dintre cei mai constanti jucatori din lotul lui Lazio, Stefan Radu a ajuns la trei goluri si sase pase decisive in 28 de meciuri jucate pentru gruparea de pe Olimpico in actualul sezon.

Iar fundasul roman este curtat cu insistenta de Manchester City, vicecampioana Angliei, formatie care l-a mai dorit pe Stefan Radu si in urma cu un an sau doi.

Fostul dinamovist ar urma sa-i ia locul in lotul lui Manchester City unui alt fotbalist venit de la Lazio Roma, respectiv sarbului Aleksander Kolarov. Acesta este nemultumit cu statutul de rezerva si vrea sa paraseasca gruparea de pe Etihad Stadium.

Stefan Radu i-a impresionat pe sefii lui Manchester City cu polivalenta sa, romanul evoluand la fel de bine atat pe postul de fundas stanga, cat si pe cel de fundas central. Iar Roberto Mancini sustine, conform presei engleze, ca l-ar putea folosi pe Stefan Radu chiar in centrul defensivei, unde a fost obligat sa-l forteze de mai multe ori pe pustiul Matija Nastasic, care abia a implinit 20 de ani.

O problema ar fi suma de transfer solicitata de Lazio, 15 milioane de euro, italienii bazandu-se ca Stefan Radu abia a semnat de curand prelungirea contractului pana in 2016. In cazul in care mutarea se face, Stefan Radu ar putea ajunge sa castige pana la 4 milioane de euro pe sezon.

author avatar
Cristi Ionita
902 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger