AcasăSPORTSteaua - Viitorul Constanta 2-5. Finul Becali il scapa pe nasul Hagi...

Steaua – Viitorul Constanta 2-5. Finul Becali il scapa pe nasul Hagi de la retrogradare

Viitorul Constanta, echipa finantata de Gheorghe Hagi, s-a salvat, in mare masura, de la retrogradare, dupa ce s-a impus, duminica seara, cu 5-2, pe terenul Stelei, intr-un meci contand pentru etapa a 32-a a Ligii I la fotbal.

Pentru a nu-si supara nasul, pe Gica Hagi, Gigi Becali, patronul Stelei, a decis, de comun acord cu antrenorul Laurentiu Reghecampf, ca titularii Stelei sa plece mai devreme in vacanta, iar aceasta decizie i-a costat scump pe cei de la Steaua.

Reghe a abordat meciul cu Viitorul cu o formula ultra-improvizata, astfel ca gruparea constanteana conducea la pauza cu un neverosimil 4-1. Lazar, Dica, Chitu si Larie au punctat pentru Viitorul, in timp ce Nikolic a transformat un penalty pentru Steaua.

Adi Rocha a redus din diferenta in minutul 56 si se parea ca Steaua are forta necesara pentru a intoarce rezultatul, insa Nikolov a inchis tabela in minutul 65, cu un sut superb, care l-a lasat fara replica pe tanarul Cojocaru.

Mai mult, in prelungiri, Viitorul putea sa mai marcheze o data, dar Vlad Rusu, fost atacant al Stelei, a executat slab un penalty si Cojocaru a reusit sa respinga.

Steaua – Viitorul Constanta s-a terminat 2-5, pustii lui Gica Hagi devenind prima echipa care inscrie, dupa mult timp, cinci goluri pe Ghencea.

[youtube]gnAz2lWjA7w[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
534 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger