AcasăSPORTSteaua, victorie norocoasa in Europa League. Vezi golul de trei puncte!

Steaua, victorie norocoasa in Europa League. Vezi golul de trei puncte!

(foto: onlinesport.ro)

Steaua Bucuresti s-a impus la limita, scor 1 – 0, in fata celor de la FC Copenhaga. In urma rezultatului ros-albastrii sunt pe primul loc in grupa E din cadrul Europa League.

(foto: onlinesport.ro)

Liderul la zi din cadrul Ligii I, Steaua Bucuresti, a reusit sa se impuna, joi noapte, pe teren propriu in fata celor de la FC Copenhaga.

Dupa o prima repriza slaba, in care Steaua a avut o singura ocazie de inscrie, prin Tanase, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a mutat indraznet, introducandu-i pe Chipciu si Nikolic. Cel din urma a fost si cel implicat in golul norocos al stelistilor, survenit in urma unui sut al lui Tanase.

Mai exact, in minutul 83, Tanase a sutat din 16 metri, mingea a lovit un fundas danez, a ricosatin Nikolici, apoi a atins un alt fundas advers pentru ca, apoi, sa poposeasca plasa portii lui Willand, nu inainte de a fi atinsa si de portar.

In urma rezultatului, precum si a faptului ca Molde a castigat acasa cu scorul de 2 – 0 in fata celor de la Stuttgart, FC Steaua Bucuresti se situeaza pe primul loc in grupa E, din cadrul Europa League, cu 4 puncte.

author avatar
Ionut Zgimbau
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger