AcasăSPORTSteaua - TSKA Sofia, de la ora 20:30, in direct la PRO...

Steaua – TSKA Sofia, de la ora 20:30, in direct la PRO TV!

Echipa Steaua Bucuresti va intalni, joi, la Cluj-Napoca, de la ora 20.30, formatia bulgara TSKA Sofia, in turul play-off-ului Ligii Europa, meciul urmand sa fie transmis in direct de Pro TV.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, spune ca el si staful tehnic al „ros-albastrilor” nu vor sa fie partasi la o prima necalificare a Stelei dupa opt ani in grupele competitiilor europene.

 

 

Prezenta fanilor, decisiva pentru stelisti

„O necalificare ar fi o contraperformanta nemaiintalnita de opt ani. Nu vrem sa fim partasi la aceasta contraperformanta. Desi am peste 70 de meciuri  in cupele europene, totusi sunt emotii i la acest meci”, a spus Mihai Stoica.

In opinia sa, dubla cu TSKA va fi una echilibrata, formatia bulgara avand jucatori foarte valorosi.

Potrivit Pro Sport, capul de afis al meciului dintre Steaua si TSKA Sofia este duelul dintre Alexandru Bourceanu si Ianis Zicu.  Stelistii vor miza pe spiritul de lupta al lui Bourceanu, care va trebui sa-l faca pe Zicu inofensiv. Pe de alta parte, antrenorul Stelei crede ca atuul echipei sale va fi publicul. Roni Levy se bucura ca stadionul din Cluj va fi plin la meciul cu TSKA si spune ca prezenta fanilor va fi decisiva pentru stelisti.

572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger