AcasăSPORTSteaua se desparte de doi titulari, dupa dubla cu Ludogoret

Steaua se desparte de doi titulari, dupa dubla cu Ludogoret

Desi are mari sanse sa ajunga in grupele UEFA Champions League, Steaua Bucuresti este pe punctul de a se desparti de doi fotbalisti de baza.

Absent la meciul cu Ludogoret de marti seara, din prima mansa a play-off-ului UCL, Cristian Tanase poate pleca de la Steaua dupa modelul Florin Gardos.

Mijlocasul Stelei a acuzat o problema la inghinali, iar oficialii campioanei Romaniei au decis sa-l menajeze in conditiile in care Tanase este in discutii cu mai multe cluburi din vest.

Foarte probabil, „Dodel” va ajunge in Bundesliga dupa dubla cu Ludogoret, fiind curtat cu insistenta de Eintracht Frankfurt.
Pe de alta parte, desi este in lot pentru prima mansa a dublei cu Ludogoret, Iasmin Latovlevici poate parasi si el gruparea din Ghencea.

Fundasul a intrat in ultimul an de contract, iar Steaua vrea sa-l vanda in aceasta vara, cel mai probabil la Dinamo Zagreb, pentru a nu-l pierde gratis in vara anului viitor, dupa modelul Ciprian Tatarusanu.

In cazul in care discutiile se vor finaliza, oficialii Stelei promit aducerea unor inlocuitori de marca pentru ca echipa sa aiba un parcurs cat mai frumos in cupele europene.

author avatar
Cristi Ionita
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger