AcasăSPORTSteaua salveaza Viitorul lui Hagi de la retrogradare, iar!

Steaua salveaza Viitorul lui Hagi de la retrogradare, iar!

Radut este asteptat sa puna umarul la salvarea de la retrogradare a formatiei Viitorul Chiajna

Dupa ce sezonul trecut a avut nevoie de o victorie dubioasa in Ghencea, 5-2 cu Steaua, pentru a se salva de la retrogradare, Viitorul Chiajna, formatia finantata de fostul mare international Gheorghe Hagi, primeste o noua mana uriasa de ajutor din partea Stelei.

Radut este asteptat sa puna umarul la salvarea de la retrogradare a formatiei Viitorul Chiajna/ sursa foto: sport365.ro

Aflata pe locul 14 in Liga I, imediat deasupra liniei retrogradarii, Viitorul Chiajna tremura serios, pentru al doilea an la rand, fiind in mare pericol de retrogradare in conditiile in care batalia este extrem de tare in zona fierbinte a clasamentului. Intre trupa lui Hagi si FC Brasov, ocupanta locului 17, sunt numai trei puncte diferenta.

Mana de ajutor de care avea Viitorul nevoie vine tot de la Steaua Bucuresti, formatie in tricoul careia Gica Hagi a scris istorie. Oficialii Stelei si-au dat seama imediat de situatia dificila in care se afla Viitorul si vor sa profite de ultimele zile de mercato pentru a trimite la Viitorul cativa jucatori cu experienta care sa puna umarul la salvarea echipei.

Conform fanatik.ro, la Viitorul au mari sanse sa ajunga fotbalisti precum Gabi Matei sau Mihai Radut, dar Reghecampf se gandeste serios sa mai trimita si alti fotbalisti catre micuta grupare din Chiajna, negociindu-se inclusiv pentru Paul Pirvulescu, Ionut Neagu sau Andrei Prepelita.

Pentru a usura transferul, oficialii Stelei si-au asumat inclusiv plata salariilor, ramanand ca in zilele urmatoare jucatorii sa anunte daca-si dau acceptul pentru a juca la Viitorul sau prefera sa ramana eterne rezerve la Steaua.

Scopul oficial al mutarii ar fi ca jucatorii respectivi au evoluat destul de rar si la Viitorul ar avea posibilitatea sa acumuleze mai multe minute, dar Gica Hagi este convins ca are nevoie de fotbalisti cu experienta, precum cei mentionati, pentru a se salva de la retrogradare.

Ar fi al doilea an la rand cand Viitorul s-ar salva „pe barba Stelei”. Spre sfarsitul sezonului 2012-2013, Viitorul, care atunci reprezenta orasul Constanta, a obtinut o victorie zdrobitoare si extrem de dubioasa pe terenul Stelei, scor 5-2. Atunci, Hagi a profitat de relatia pe care o are cu Gigi Becali, patronul Stelei. Afaceristul a recunoscut atunci, voalant, ca nu putea sa-l lase pe nasul Hagi in dificultate. De altfel, Becali era extrem de voios la sfarsitul partidei, in ciuda faptului ca echipa sa suferise o infrangere usturatoare.

author avatar
Cristi Ionita
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger