AcasăSPORTSteaua Romaniei

Steaua Romaniei

Avci are 5 victorii si 4 infrangeri la carma selectionatei Turciei

Antrenorul reprezentativei Turciei, Abdullah Avci, crede ca Romania dispune de o selectionata disciplinata tactic, construita pe axul Stelei, o echipa in mare forma in startul sezonului in Liga 1.

Avci are 5 victorii si 4 infrangeri la carma selectionatei Turciei

Cu 48 de ore inaintea meciul de la Istanbul, Abdullah Avci s-a aratat bine informat asupra jucatorilor chemati deplasati de Victor Piturca la Istanbul. „Romania are o echipa tanara. Am studiat-o in detaliu. Jucatori de calitate, excelent pregatiti fizic si extrem de disciplinati tactic.

Am vazut ca au fost selectionati 9 jucatori de la Steaua, dar intre timp au ramas doar 8 (n.r. vezi accidentarea lui Cristi Tanase)”, a remarcat Avci, care se teme de forta grupului „ros-albastru”. Tehnicianul turc a anuntat ca Hakan Balta a iesit din calcule pentru meciul cu Romania, dar Turcia are la dispozitie 24 de jucatori gata sa intre pe teren. Vedeta gazdelor, mijlocasul lui Atletico Madrid, Arda Turan, mizeaza pe o dubla victorie, cu Romania si Ungaria, dar considera ca un eventual esec la Istanbul n-ar fi o tragedie. „Ambele jocuri sunt dificile. Ne gandim sa le castigam pe amandoua, astfel ca vom ataca inca din primul minut.  Ma rog, daca Romania ne bate la Istanbul nu va fi sfarsitul lumii”, a declarat fotbalistul care castigat Europa League in acest an, pe „National Arena”.

author avatar
Sebastian Stan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger