AcasăRecomandariSteaua ramane in Ghencea si-n 2014

Steaua ramane in Ghencea si-n 2014

Campioana Romaniei nu paraseste baza de pregatire din Ghencea. Desi i s-a promis un cantonament nou-nout, undeva in zona Baneasa, antrenorul Laurentiu Reghecampf trebuie sa se multumeasca tot cu terenurile MApN-ului.

Pe stadionul din Ghencea au obtinut stelistii cele mai mari rezultate din istorie

Valabil doar pentru sezonul in curs, contractul dintre FC Steaua si MApN a fost prelungit pentru inca un an, la solicitarea campioanei Romaniei. Actele s-au semnat in aceiasi termeni, iar gruparea „ros-albastra” va avea aceleasi obligatii ca si pana acum. „S-a semnat un nou contract intre Clubul Sportiv si echipa de fotbal. Sunt aceiasi termeni, iar Steaua are aceleasi obligatii. Contractul este valabil pana la finalul sezonului 2013/ 2014”, a declarat George Boroi, presedintele Clubului Sportiv Steaua. Astfel, in editia viitoare, trupa lui Reghecampf va disputa toate meciurile importante pe „National Arena”, in timp de partidele fara miza vor avea loc in Ghencea.

Gigi Becali ii promisese saptamana trecuta antrenorului Laurentiu Reghecampf ca va construi o baza de cantonament ultramoderna in Padurea Baneasa, acolo unde detine un teren de cateva hectare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger