AcasăRecomandariSteaua poate pleca neinvinsa din Germania!

Steaua poate pleca neinvinsa din Germania!

Stabilit in Germania, fostul mare fotbalist Marcel Raducanu crede ca partida Schalke – Steaua, din grupa E a Ligii Campionilor, va fi decisa de formatia care isi va stapani mai bine emotiile debutului in competitie.

Kevin Prince Boateng este principalul pericol pentru Steaua, sustine Marcel Raducanu (foto jos)
Marcel Raducanu

Expert in fotbalul german dupa anii petrecuti la Borussia Dortmund – tocmai rivala de moarte a „minerilor” de la Schalke 04! -, Marcel Raducanu stie cum poate trece Steaua peste obstacolul de maine seara. Sfatul pentru Laurentiu Reghecampf este sa lucreze la psihicul jucatorilor: „Schalke este o echipa de moment, poate bate pe oricine, dar poate si pierde in fata oricui daca nu marcheaza repede. Suporterii incep sa fluiere, deci le va fi greu. Steaua poate lua un punct, are sanse sa le puna probleme nemtilor, chiar daca si-au revenit in ultimele meciuri. Cert este ca va fi un duel intre doua formatii care joaca fotbal, asta e cel mai important”. In privinta adversarilor, Marcel Raducanu il remarca pe ghanezul Kevin Prince Boateng, transferat recent de la AC Milan: „Si eu m-am mirat cand a venit Boateng, dar am inteles ca de mic copil a fost fan Schalke. Este puternic si poate decide de unul singur soarta unei partide, insa se enerveaza daca nu-i merge jocul. Cu FSV Mainz, in ultima etapa, el a adus victoria. Apoi, mai e si Julian Draxler, seamana cu Mario Gotze, poate evolua oriunde pe teren, are libertate totala de miscare, are tehnica si viteza, asta cu toate ca e doar un pusti. Cred eu, insa, ca se poate pierde daca e bine pazit. In atac, ar fi excelent sa nu intre Klaas Jan Huntelaar, abia revenit dupa o accidentare, ci ungurul Szalai. Depinde numai de antrenor”.

Atentie, Keller nu menajeaza nicio vedeta!

In etapa urmatoare din 1.Bundesliga, Schalke 04 primeste vizita campioanei en-titre, Bayern Munchen. Pentru Jens Keller, insa, duelul cu Steaua este mult mai important, dovada ca nu va menaja niciun jucator important in vederea meciului din campionat! Astfel, conform „Kicker”, impotriva Stelei vor evolua urmatorii: Hildebrand – Uchida, Howedes, Matip, Aogo – Neustadter, Hoger – Farfan, Boateng, Draxler – Szalai.

Joaca Piovaccari, Kapetanos este rezerva

A marcat doua goluri in meciul cu Sageata Navodari, dar grecul Pantelis Kapetanos nu primeste credit din partea lui Laurentiu Reghecampf si pentru debutul Stelei in Liga Campionilor. Astfel, maine seara, in Germania, „varf” impins va fi italianul Federico Piovaccari. Cel mai probabil, „11-le” Stelei va fi urmatorul: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Tanase – Piovaccari.

„Reghe-man” nu are oferte din 1.Bundesliga

Chiar daca in Romania s-a vorbit despre interesul clubului SV Hamburg pentru Laurentiu Reghecampf, fostul mare mijlocas stelist da asigurari ca actualul tehnician din Ghencea nu este pe lista niciunei grupari din 1.Bundesliga. „Reghecampf a dovedit ca are calitati ca antrenor, a invatat foarte mult si inca este in crestere. Nu am citit si nu am auzit nimic pana acum de el ca interes in Germania. Daca are rezultate in Liga Campionilor, poate ca vin si ofertele. Dar, repet, in Germania nu s-a scris nimic de vreo oferta de la SB Hamburg”, a subliniat Marcel Raducanu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger