AcasăSPORTSteaua pierde ultimul amical din Spania - VIDEO

Steaua pierde ultimul amical din Spania – VIDEO

Dupa doua rezultate pozitive, 1-1 cu FC Basel, formatie cu pretentii de UEFA Champions League, si 2-0 cu Dinamo Kiev, vicecampioana Ucrainei, Steaua Bucuresti si-a trecut in cont un rezultat oarecum inexplicabil, 1-2 cu Ferencvaros Budapesta, locul 6 din Ungaria, in ultimul amical disputat la Marbella (Spania).

Laurentiu Reghecampf a folosit, contra lui Ferencvaros, o formula apropiata fata de cea pe care vrea sa o trimita si in prima mansa a dublei cu Ajax din 16-imile de finala ale Europa League, iar Steaua a dominat jocul cu formatia maghiara, insa atacantii nu au putut marca la fel de des precum au gafat fundasii.

Chipciu a deschis scorul in minutul 17. Extrema Stelei a ramas singur cu portarul advers si l-a executat pe goalkeeperul maghiar cu o scarita a la Lionel Messi.

Dupa numai opt minute a venit egalarea. Rapa isi pierde adversarul din supraveghere, mijlocasul maghiar centreaza si brazilianul Somalia puncteaza cu un sut in forta. Stanca are si el partea lui de vina, portarul Stelei incasand un gol ce a parut parabil.

Imediat dupa golul lui Ferencvaros, defensiva Stelei este prinsa iar pe picior gresit si Daniel Bode trece pe langa gol, mijlocasul maghiar fiind blocat in extremis de Szukala.

[youtube]DKR4jK93SF8[/youtube]

Oboseala incepe sa-si spuna cuvantul in jocul trupei antrenate de Laurentiu Reghecampf si Ferencvaros loveste tot mai des pe contra in repriza a doua.

[youtube]OpUqw5SZ9TQ[/youtube]

Mai intai Somalia si Bence Varga il intind serios pe Cojocaru, ca mai apoi sarbul Cukic sa nu mai rateze tinta si sa marcheze golul victoriei pentru Ferencvaros in minutul 59.

[youtube]wPJJzjyoGNI[/youtube]

Finalul de meci a fost unul incandescent. Nikolic a fost eliminat direct pentru o intrare violenta, Chipciu a vazut si el cartonasul galben si oficialii celor doua echipe au sarit la bataie, in frunte cu managerul Mihai Stoica.

Desi in inferioritate numerica, Reghecampf i-a aruncat in lupta pe Mihai Costea, Tatu si Adi Rocha, dar fara folos si Steaua sufera o infrangere ii provoaca fiori tehnicianului din Ghencea.

Steaua a inceput cu Stanca – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Cristi Tanase, Chipciu – Rusescu, pe parcurs intrand Cojocaru, Tatu, Prepelita, Gardos, Pirvulescu, Adi Rocha, Nikolic si Mihai Costea

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger