AcasăRecomandariSteaua lui Reghe, implicata in doua meciuri blatuite la pariuri!

Steaua lui Reghe, implicata in doua meciuri blatuite la pariuri!

Numele campioanei Romaniei apare din nou intr-un scandal legat de aranjarea unor partide. De data aceasta, in poveste este si Laurentiu Reghecampf, antrenor al Stelei la momentul respectiv.

Un inceput de saptamana ce se anunta linistit a fost dinamitat de o ancheta declansata in Asia. Procurorii din Singapore au dovezi ca doua partide amicale sustinute in Antalya de echipa lui Reghecampf (in februarie 2013) au fost aranjate de mafia pariurilor!
Luni, in Singapore a inceput procesul „Rai-Marcel”, numit asa dupa cei doi inculpati in acest caz, Rajendar Prasad Rai (42 de ani) si Francis Donahue Marcel (39 de ani), acuzati ca au pus la cale trucarea mai multor meciuri, atat din Asia, cat si din Europa. Iar in rechizitoriul procurorilor apar si doua „amicale” disputate de Steaua, cu Reghecampf antrenor. Este vorba despre intalnirile Steaua – Sturm Graz (1 februarie 2013), scor 3-3, si Steaua – Dinamo Moscova (3 februarie), scor 1-2.

Cantonament organizat in Antalya de finul Voicu

Ambele jocuri au avut loc in Antalya, cantonament organizat pentru FC Steaua de Cristi Voicu, chiar finul lui Laurentiu Reghecampf. Deloc surprinzator, toate meciurile din Antalya anchetate de procurorii singaporezi au fost conduse de acelasi arbitru, a carui identitate nu a fost cunoscuta, la momentul respectiv, nici macar de comentatorii Digi Sport, televiziunea care a transmis „amicalele”. Conform documentelor prezentate in instanta de procurori, Rai a oferit 42.000 de dolari unor cetateni macedoneni, drept recompensa pentru trucarea celor doua partide. Iar o parte din bani a ajuns la arbitrul intalnirilor.

Cu Sturm Graz s-a mizat pe „plus 3 goluri”

In urma cu doi ani, presa de sport scria ca partida Steaua – Sturm Graz a starnit mari suspiciuni la casele de pariuri. Cu cateva minute inainte de startul meciului, in Asia s-au pariat sume mari de bani pe marcarea a mai mult de doua goluri, moment in care cotele s-au prabusit brusc, de la 2,15 la 1,30. La numai doua zile distanta, povestea s-a repetat in „amicalul” Steaua – Dinamo Moscova, si el incheiat cu „peste 2,5 goluri”.

Dragomir: „Sa-i bage la puscarie pe toti”

Desi neimplicat in povestea asta, Dumitru Dragomir a luat rolul chibitului si cere pedeapsa cu inchisoare pentru toti vinovatii: „Sa-i bage la puscarie pe toti vinovatii. Ma socheaza informatia pentru ca eu nu am crezut ca exista asa ceva, nu imi vine sa cred. Daca s-a intamplat asa ceva, usor-usor vor fi prinsi cei care fac treburi d-astea. Astia cu pariurile sunt smecheri, aleg echipe slabe, nu o sa se duca la Chelsea sau PSG… Oricum, daca nu esti in acvariu, nu stii ce mananca pestii”.

Becali joaca la NetBet

Implicarea numelui Stelei intr-un nou scandal de pariuri nu-l deranjeaza catusi de putin pe Gigi Becali. Din contra, latifundiarul a ales chiar ziua de ieri sa faca publica demararea unei colaborari intre clubul sau si NetBet, agentie de pariuri abia intrata pe piata din Romania.
Si fostul international Dan Petrescu are un parteneriat cu NetBet.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger