AcasăSPORTSteaua isi scoate vedetele pe taraba

Steaua isi scoate vedetele pe taraba

Iasmin Latovlevici

Dupa 0-3 la Gelsenkirchen, conducerea Stelei s-a decis sa accepte ofertele venite pe numele celor mai importanti jucatori din lot. Chiar presedintele clubului a facut acest anunt.

Iasmin Latovlevici
Alex Bourceanu
Cristi Tanase

Gandurile lui Laurentiu Reghecampf de calificare in primavara Ligii Campionilor s-au risipit in furtuna de pe „Veltins Arena”. Din inchisoare, Gigi Becali s-a convins ca performanta in cea mai importanta competitie intercluburi pare departe de actuala Steaua, astfel ca se pregateste sa dea curs ofertelor din strainatate pentru vedetele Bourceanu, Tanase sau Latovlevici. Contractele pe care jucatorii le-ar primi in afara nu pot fi suportate de campioana Romaniei si de aici si dorinta latifundiarului de a evita o „revolta” a fotbalistilor. Anuntul ca Steaua se poate destrama in iarna l-a facut chiar presedintele de imagine, Helmuth Duckadam: „Cred ca, dupa calificarea in grupe, Steaua se va destrama. Lui Gigi Becali ii e greu sa tina jucatorii. Baietii au oferte, iar patronul sunt sigur ca este dezamagit de ceea ce se intampla”.

Din doi jucatori vanduti in aceasta vara (Vlad Chiriches la Tottenham si Raul Rusescu la FC Sevilla), campioana Romaniei a incasat 11,7 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger