AcasăSPORTSteaua intra in randul lumii: ros-albastrii isi deschid magazin in aeroport!

Steaua intra in randul lumii: ros-albastrii isi deschid magazin in aeroport!

Cum sondajele arata ca Steaua are cei mai multi suporteri din tara (42,5%), iar gruparea „ros-albastra” este cea mai iubita echipa de fotbal din Romania, clubul din Ghencea doreste, din nou, sa scoata un profit de pe urma brandul-ului.

In viitor, tricourile stelistilor vor putea achizitionate de pe "Henri Coanda"

Fanii norvegieni sositi, miercuri si joi, pentru partida din Europa League, Steaua – Molde FK, au vrut sa se convinga singuri cam cat de iubita este echipa din Ghencea. Pe Henri Coanda, suporterii nordici au intrebat daca exista vreun magazin cu materiale promotionale FC Steaua in incinta aerogarii si au aflat ca exista, dar ca acesta va fi inaugurat abia peste cateva zile.

Barcelona are magazine peste tot, inclusiv pe "El Prats"

Informatia a fost confirmata de surse din cadrul clubului bucurestean, care spun ca FC Steaua va avea, in curand, magazin la “Duty Free”.

Asa arata magazinul Celtic din incinta "Glasgow Airport"

Interesant este ca gruparea patronata de Gigi Becali a renuntat in 2011 la magazinele cu sigla Stelei. In ianuarie 2009, s-a lansat magazinul FCSB in cadrul Complexului Comercial Unirea Shopping Centre, in acelasi timp functionand un altul, la stadion. Ambele au fost inchise ca urmare a concedierii directorului de marketing, Bobby Durbac, decizie luata de patron la initiativa lui MM Stoica.

Durbac initiase proiecte de succes, cum ar fi muzeul FC Steaua sau sistemul de ticketing online, profitul fiind de ordinul milioanelor de euro. In prezent, cel mai indragit club de fotbal din Romania nu are niciun magazin de prezentare, doar asociatia suporterilor „Peluza Nord” din Ghencea detinand, cu acordul conducerii, un magazin mobil, care este carat prin tara, acolo unde joaca Steaua. Succesul de public din ultimul timp, se pare ca a trezit interesul pentru un nou concept de marketing, iar brandul FCSB incepe sa aiba din nou valoare. Prin demersul sau, FC Steaua copiaza cluburile mari din Europa, care detin magazine si in aeroporturi, vezi Bayern Munchen, FC Barcelona, AC Milan, Inter Milano, Juventus Torino, Celtic Glasgow, Real Madrid sau FC Liverpool.

author avatar
Sebastian Stan
1.380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger