AcasăSPORTSteaua - Chelsea se joaca in orezarie!

Steaua – Chelsea se joaca in orezarie!

Gazonul de pe Arena Nationala, deja o problema clasica

Cu cateva ore inainte de startul partidei, la Bucuresti ploua torential, iar organizatorii meciului Steaua – Chelsea se tem de cum se va prezenta gazonul de pe „Arena Nationala” in aceasta seara.

Gazonul de pe Arena Nationala, deja o problema clasica

La conferinta de presa de ieri, antrenorul Laurentiu Reghecampf a vorbit despre problema gazonului: „In momentul de fata, terenul de joc este bun. Din ce am inteles, la ora meciului, copertina va fi trasa si nu vom avea probleme cu gazonul. Insa, poate ca era mai bine sa fie tras acoperisul mai devreme, dar acum asta este situatia…”. Si, totusi, lucrurile nu sunt atat de simple. Acoperisul de 25 de milioane de euro are o statie meteo proprie, care nu da unda verde pentru inchidere daca afara nu sunt temperaturi apropiate de zero grade si precipitatii puternice! In plus de asta, daca administratorii Arenei Nationale ar trage acoperisul fara sa tina cont de aceste date, atunci risca piarda garantia oferita de constructorul german.

Daca problema nu se va rezolva pana diseara, nu este exclus ca suprafata de joc in aceasta seara sa fie o orezarie, lucru cu care stelistii erau obisnuiti pana acum doi ani, cand evoluau numai in Ghencea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
470 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger