AcasăSPORTSteaua - Brasov 4-0. Patru pentru titlul 24 (VIDEO)

Steaua – Brasov 4-0. Patru pentru titlul 24 (VIDEO)

Steaua Bucuresti, campioana nationala la fotbal, a incheiat en-fanfare sezonul 2012-2013, trupa lui Laurentiu Reghecampf impunandu-se, marti, cu 4-0, in meciul cu FC Brasov de pe teren propriu.

Primiti de un National Arena arhiplin, stelistii le-au facut pe plac fanilor si au oferit un adevarat spectacol fotbalistic.

In minutul 7, gazdele conduceau, deja, cu 2-0, gratie golurilor marcate de Rusescu si Szukala. Primul a punctat dupa ce a profitat de o gafa a defensivei adverse, iar al doilea a inscris dintr-o centrare marca Bourceanu.

In continuare pe teren a existat, practic, o singura formatie, elevii lui Laurentiu Reghecampf ratand ocazie dupa ocazie.

Nikolic a facut 3-0 in minutul 56, cu o superba lovitura cu capul, iar Cristi Tanase a inchis tabela in minutul 88, la capatul unei actiuni personale de toata frumusetea.

Oaspetii puteau marca golul de onoare in minutul 66, dar sutul lui Georgian Paun a nimerit bara.

La finalul partidei, stelistii au primit medaliile de campioni si trofeul acordat celei mai bune echipe din Romania, iar apoi s-au indreptat catre autocarul decapotabil cu care vor face un scurt circuit al orasului, pentru a sarbatori titlul alaturi de fani.

sursa foto: digisport.ro

IMAGINI DE LA MECIUL STEAUA – BRASOV PUTETI VEDEA AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger