AcasăSPORTSteaua - Basel 1-1, juniorii prevestesc rezultatul seniorilor

Steaua – Basel 1-1, juniorii prevestesc rezultatul seniorilor

Steaua Bucuresti sustine, marti seara, meciul cu FC Basel de pe teren propriu, din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

Cu cateva ore inainte de partida de pe National Arena, juniorii Stelei au dat piept cu omologii de la Basel, intr-un meci contand pentru Youth League, respectiv Liga Campionilor la juniori.

Cele doua formatii au incheiat la egalitate, 1-1. Ajeti a deschis scorul, in minutul 38, pentru Basel, iar Tirnovan a egalat, pentru Steaua, in debutul reprizei secunde.

Interesant este ca, pana acum, Steaua inregistra, la seniori, aceleasi rezultate precum echipa de juniori: 0-3 si 0-3 cu Schalke, respectiv 0-4 si 0-4 cu Chelsea. In aceste conditii, este foarte posibil ca marti seara sa asistam la un rezultat de egalitate, 1-1, in meciul de seniori dintre Steaua si Basel.

La juniori, Steaua si Basel sunt codase in Grupa E, cele doua formatii fiind macelarite, in primele doua etape, de Chelsea si Schalke.

Etapa a treia din Youth League a adus cateva rezultate absolut senzationale: Milan – Barcelona 2-6, Austria Viena – Atletico Madrid 3-3, Celtic – Ajax 4-1 si Marseille – Napoli 2-1 (gazdele intorcand rezultatul in ultimele 7 minute, desi aveau un om in minus).

sursa foto: sport.ro

author avatar
Cristi Ionita
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger