AcasăSPORTSteaua ataca locul 1 cu jucatori din Divizia B

Steaua ataca locul 1 cu jucatori din Divizia B

Radoi a primit intariri serioase pentru finalul campionatului

Gigi Becali i-a promis finului Mirel Radoi ca va intari echipa si iata ca s-a tinut de cuvant: Steaua a transferat cei mai valorosi fotbalisti de la… Ceahlaul Piatra Neamt, locul 13 (din 13) in Seria 1 a Diviziei B!

Radoi a primit intariri serioase pentru finalul campionatului

Daca Astra Giurgiu l-a adus pe fostul golgheter rapidist Daniel Niculae, campioana en-titre a plusat cu „vedetele” Doru Popadiuc (20 de ani), Sebastian Chitosca (23 de ani) si Catalin Stefanescu (20 de ani). Trei nume grele de la Ceahlaul, formatia de pe ultimul loc din „B”, cu numai 4 puncte din noua partide. Ca sa nu deregleze sistemul tactic gandit de Mirel Radoi, nemtenii se vor alatura lotului Stelei incepand cu luna ianuarie; pana atunci, ei se vor antrena in continuare cu Ceahlaul.
„Au venit, am negociat toate detaliile, contractul este pus la punct, ramane sa faca vizita medicala. Probabil ca lucrul asta se va intampla vineri dimineata, iar vineri la pranz vor fi jucatori ai Stelei cu acte in regula”, a declarat Valeriu Argaseala, vizibil incantat de lovitura pe care a dat-o. Interesant este ca la tratativele cu Popadiuc, Chitosca si Stefanescu a participat si antrenorul Mirel Radoi, chiar daca prezenta sa pe banca Stelei in play-off este o chestiune mai degraba relativa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger