AcasăSPORTSteaua asteapta Marbella, Ajax a plecat deja la Rio!

Steaua asteapta Marbella, Ajax a plecat deja la Rio!

Laurentiu Reghecampf, ingrijorat inaintea duelului cu Ajax

Antrenorul Laurentiu Reghecampf are parte de un stagiu puternic in statiunea iberica Marbella, acolo unde Steaua va efectua primul cantonament al iernii, in perioada 10-24 ianuarie.

Laurentiu Reghecampf, ingrijorat inaintea duelului cu Ajax

Primul joc amical al liderului Ligii 1 va fi pe 15, in compania scotienilor de la Celtic Glasgow. Apoi, pe 18, Steaua va infrunta FC Basel. Trei zile mai tarziu, trupa lui Reghe se va bate cu Ferencvaros Budapesta, iar ultima partida de verificare va fi cu Dinamo Kiev, pe 23, o zi inaintea revenirii in tara.

Frank de Boer (centru), la plecarea spre Rio de Janeiro

„Suntem dezavantajati de faptul ca nu vom avea nici un meci oficial pana la dubla cu Ajax Amsterdam. In schimb, ei vor avea trei sau patru meciuri oficiale in picioare. Pentru mine va conta in primul rand jocul in aceste stagii de pregatire, dar va fi important si rezultatul. Vreau sa castigam meciurile, chiar daca sunt dificile. Am cautat sa jucam cu echipe puternice, care sa fie calificate in primavara europeana. Totusi, e greu sa gasesti adversari care joaca asa cum o face Ajax”, a declarat Laurentiu Reghecampf, ieri, in prima conferinta de presa pe 2013.

In timp ce stelistii se pregatesc sa zboare in Spania, adversara din Europa League a plecat deja in Brazilia, la Rio de Janeiro. Timp de o saptamana, Ajax Amsterdam se va antrena in „Tara Cafelei”, iar la final va disputa un meci test de poveste, duminica 13 ianuarie, cu Vasco da Gama. Trupa antrenata de Frank de Boer se va intoarce apoi la Amsterdam, asta pentru ca pe data de 20 ianuarie este programat duelul din campionat cu Feyenoord. Pana la meciul tur cu Steaua, „lancierii” vor mai disputa patru jocuri oficiale, cu Vitesse Arnhem (27 ianuarie), din nou cu Vitesse, de asta data in cupa (31 ianuarie), cu VVV Venlo (3 februarie) si cu Roda Kerkrade (10 februarie).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger