AcasăSPORTSteaua - ASA, cu sabiile scoase si titlul pe masa

Steaua – ASA, cu sabiile scoase si titlul pe masa

Intrari la limita regulamentului in Steaua - ASA

S-a mai scurs o etapa din Liga 1 si tot nicio modificare in varful clasamentului, acolo unde se da lupta pentru titlul de campioana.

Intrari la limita regulamentului in Steaua - ASA

Cu Tanase, Bourceanu si Tamas rezerve, Steaua a aliniat formatia secunda la Cluj, dar chiar si asa n-a avut niciun fel de probleme in meciul cu Universitatea. Pariurile lui Costel Galca au fost castigatoare: centrare Rapa, cap Stanciu pentru 1-0, acelasi Nicusor fiind artizanul majorarii scorului la 2-0. Tabela a inchis-o Prepelita, gol care pastreaza Steaua in fotoliul de lider, cu un punct peste ASA. Muresenii s-au impus si ei in aceasta runda, 2-1 cu Pandurii, insa ambele succese au fost puternic contestate.

Duckadam: „Apararea Pandurilor, niste jaloane”

Prestatia gorjenilor la Targu Mures i-a scos din sarite pe oficialii campioanei. Responsabil cu pusul presiunii pe adversari dupa scoaterea din joc a managerului Mihai Stoica, Helmuth Duckam a declarat ca echipa Pandurii s-a facut de ras in fata ASA-ului: „Apararea Pandurilor, niste jaloane. ASA Targu Mures putea castiga la o diferenta si mai mare. In momentul in care joci cu o aparare atat de slaba, n-ai nicio sansa”.
Nici Steaua n-a scapat de acuze, tehnicianul Adrian Falub (antrenorul lui „U” Cluj) contestand arbitrajul: „Steaua a jucat mai bine decat noi, dar, sincer sa fiu, nu cred ca mai avea nevoie si de sustinerea arbitrilor. Noi am fost cei dezavantajati in acest meci”.

Galca se roaga sa nu primeasca 11 metri!

Pentru Steaua, cel mai mare pericol in partida cu ASA ar putea fi reprezentat de primirea vreunei lovituri de la 11 metri. Si asta fiindca „ros-albastrii” au ratat toate cele trei penalty-uri de care a beneficiat in 2015! Primul care s-a facut de ras de la punctul cu var a fost Gabi Iancu – Calin Albut i-a parat sutul in meciul Steaua – Viitorul (scor final 4-1). L-a urmat Raul Rusescu (foto), a carui ratare din prelungirile partidei cu Otelul (scor 1-2) a costat campioana doua puncte. In fine, sambata seara, la Cluj, Adi Popa a tras si el aiurea de la 11 metri.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger