AcasăSPORTSteaua a facut egal cu Villarreal, Astra a pierdut la Roma

Steaua a facut egal cu Villarreal, Astra a pierdut la Roma

A fost o seara plina pentru microbistii romani. Atat stelistii, cat si giurgiuvenii fani ai Astrei si-au sustinut favoritii, in meciurile pe care le-au jucat cele doua formatii, in cadrul etapei secunde a grupelor Europa League.

La finalul celor doua infruntari, doar ros-albastrii au avut motive sa fie multumiti de rezultat. Si spunem asta, in conditiile in care vicecampioana Steaua a remizat, 1-1, cu Villarreal, intr-o partida in care jucatorii din Ghencea au avut numeroase ocazii. In ciuda acestui fapt, s-au marcat doar doua goluri, spaniolii fiind cei care au deschis scorul, in minutul 9, prin Borre, pentru ca stelistul Muniru sa egaleze, 10 minute mai tarziu. Ar mai fi de mentionat faptul ca s-a reclamat un penalty neacordat, la un hent in careu facut de Rukavina.

Egalul de joi seara, pe pe Arena Nationala, o lasa pe Steaua pe ultimul loc in grupa, cu un singur punct, dupa doua meciuri disputate.

Astra, infrangere la scor

Pe de cealalta parte, in cel de-al doilea meci al serii, campioana Romaniei nu a putut face fata unui adversar ce s-a dovedit mult mai puternic, AS Roma, astfel ca a pierdut si infruntarea din cadrul celei de-a doua etape a Europa League, dupa infrangerea suferita la Bucuresti, cu Austria Viena.

Desi adversarii au nimerit de mai multe ori plasa portii aparate de Lung Jr. – de doua ori in prima repriza, prin Strootman (min. 15) si Fazio (min. 2 al prelungirilor), urmand autogolul lui Fabricio si punctul marcat de Salah, in minutul 55, giurgiuvenii antrenati de Marius Sumudica nu au reusit sa inscrie nici macar o data pe Olimpico, desi au avut o mare ocazie in debutul infruntarii, cea a lui Nicoara.

sursa foto: Facebook/FC Steaua

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger