AcasăSPORTStan vrea sa scape de Dorinel cu ajutorul galeriei

Stan vrea sa scape de Dorinel cu ajutorul galeriei

Marius Stan si Dorinel Munteanu faceau echipa buna pe vremuri

Suporterii campioanei Otelul Galati sustin ca tehnicianul Dorinel Munteanu i-a jignit teribil, iar o impacare cu acesta nu mai este posibila. Antrenorul s-a confesat apreopiatilor, afirmand ca i se forteaza mana sa plece.

Marius Stan si Dorinel Munteanu faceau echipa buna pe vremuri

In urma scandalului avut loc vineri, la stadion, conflict soldat cu imbrancirea si scuiparea mai multor jucatorilor galateni, fanii Otelului au remis un comunicat de presa in care anunta ca principalul vinovat pentru producerea incidentului este antrenorul Dorinel Munteanu.

Suporterii Otelului nu mai vor sa stie nici de jucatori, dar nici de antrenor

„Domnul Dorinel Munteanu, si folosim acest apelativ pentru a demonstra ca fata de domnia sa noi avem bun simt, a reusit prin cuvinte de genul «mucosilor», «m*******r», «drogatilor» sa aprinda acea discutie care, pana la urma, era una logica avand in vedere ca suporterii ar trebui sa fie parte integranta din club”, au explicat suporterii. In tot acest timp, Dorinel Munteanu pare convins ca cineva il „sapa” la Galati, iar acesta n-are cum sa fie altul decat presedintele Marius Stan.

Antrenorul s-a plans apropiatilor ca sefii se folosesc de acest conflict pentru a-l forta pe el sa-si dea demisia, renuntand practic la drepturile financiare restante. Dorinel are un contract de 200.000 de euro pe an la Otelul, valabilitatea intelegerii exprand in 2013, iar demisia sa ar scuti clubul de cheltuieli.

Munteanu nu vrea sa renunte, mai ales ca la mijloc este o importanta suma de bani. Anul trecut, antrenorul a castigat un proces cu fostul sau club, FC Steaua, iar gruparea din Ghencea a fost nevoita sa-i platesca suma de 300.000 de euro, bani reprezentand contributii sociale si venituri de natura salariala.

author avatar
Sebastian Stan
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger