AcasăSPORTStahanovistul Cristi Pustai: „Nu e timp de plans sau de ras, e...

Stahanovistul Cristi Pustai: „Nu e timp de plans sau de ras, e timp doar de munca!”

Pustai incearca sa salveze Rapidul de la retrogradare

Antrenorul Cristi Pustai a avertizat, ieri, ca la Rapid nu e timp „de plans sau de ras”, iar giulestenii trebuie sa munceasca in continuare pentru evitarea retrogradarii.

Pustai incearca sa salveze Rapidul de la retrogradare

„Nu e timp de plans sau de ras, e doar timp de munca, de rabdare si putere”, a prefatat Pustai intalnirea de azi cu fosta sa echipa, ASA Tg. Mures. Tehnicianul a subliniat ca „orice punct adunat in clasament e bun. Era bun un punct luat la Cluj pentru ca si egalurile te pot salva de la retrogradare (n.n. – infrangere cu ”U” Cluj, scor 0-1). Orice trupa care este sub nivelul de 30 de puncte poate deveni o victima a retrogradarii. E foarte greu sa sari de la 30 la 40 de puncte, vorbim de finalul campionatului, cand sunt multe meciuri directe intre echipele de jos”. Despre duelul cu ASA, Pustai afirma: „La Tg.Mures s-a format o echipa foarte puternica, construita ca Rapid, cu jucatori cu experienta, buni, care au stabilitate, iar rezultatele nu sunt intamplatoare. Ei nu au ce pierde – obiectivul este deja indeplinit, locul 2 in Liga 1, iar acum se poate si mai mult”.
Referitor la faptul ca patronul Valerii Moraru ar fi intentionat sa-l demita dupa infrangerea de la Cluj, Pustai nu se arata ingrijorat si este convins ca va continua in Giulesti daca reuseste sa salveze echipa de la retrogradare: „Sunt bucuros sa fiu la Rapid, indiferent daca voi ramane din vara sau nu. Nu am cum sa spun ca Rapid nu este o stare de spirit. Obiectivul meu este sa raman la Rapid in Liga 1. Sunt mai multe variante, iar cand se va termina campionatul vom discuta, dar acum ma gandesc doar sa indeplinesc obiectivul, salvarea de la retrogradare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger