AcasăSPORTSpre un nou razboi Real – Barça

Spre un nou razboi Real – Barça

Ziaristii de la “Sport” compara Barcelona cu un ciclon

Real Madrid (5-2 si 3-0 cu APOEL Nicosia) si Chelsea Londra (2-1 si 1-0 cu Benfica Lisabona) au obtinut, miercuri seara, calificarea in semifinalele UEFA Champions League, ele alaturandu-se lui FC Barcelona si Bayern Munchen.

Ziaristii de la “Sport” compara Barcelona cu un ciclon

“Galacticii” de la Real au facut instructie si in returul cu APOEL Nicosia, Cristiano Ronaldo si compania trimitand balonul de cinci ori in poarta nefericitului Urko Pardo, fostul portar al Rapidului.

Jurnalistii de la “AS” lauda evolutia Realului din returul cu APOEL

La Londra, Chelsea a trecut cu o dubla victorie de Benfica, desi londonezii au parut fara vlaga in returul de pe teren propriu si doar eliminarea lui Maxi Pereira din minutul 40, la 1-0 pentru Chelsea, a inclinat decisiv balanta. Urmeaza doua semifinale de foc, Bayern Munchen – Real Madrid (17 aprilie si 25 aprilie) si Chelsea Londra – FC Barcelona (18 aprilie si 24 aprilie) dar calculele hartiei arata ca, foarte probabil, vom avea finala visata de Michel Platini, presedintele UEFA dorind un „El Clasico” si in UCL. Ultimul act al competitiei se va disputa pe 19 mai, la Munchen, iar Bayern – in ciuda inconstantei sale – spera sa treaca de Real si sa se incoroneze pe propria arena. Chiar daca are rezultate foarte bune de la venirea lui Roberto Di Matteo, Chelsea se anunta a fi victima sigura in fata catalanilor, mai ales in conditiile in care capitanul John Terry si-a fisurat doua coaste si este indisponibil.

author avatar
Cristi Ionita
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger